JURJEVO Raspored proslave Dana Općine Pirovac

0
2845

Blagdan sv. Jurja, nebeskog zaštitnika Pirovca i Dan Općine Pirovac obilježava se bogatim programom događanja od 21. do 29. travnja.

Program započinje u subotu 21. travnja boćarskom utakmicom Boćarskog kluba Pirovac koja se s početkom u 15 sati održava u centru. Nastavlja se u 20 sati u kino dvorani koncertom Puhačkog orkestra Pirovac. Glazbe neće nedostajati ni u nedjelju 22. travnja, kada je s početkom u 20 sati u kino dvorani na rasporedu koncert KUU Bezdan i klape Šantarel. Na sam blagdan sv. Jurja, u ponedjeljak 23. travnja Pirovčane će budnicom pozdraviti Puhački orkestar Pirovac. Za 8,30 najavljeno je odavanje počasti poginulim braniteljima iz Domovinskog rata na groblju sv. Ante, misa će s početkom u 9 sati biti održana u kino dvorani, zatim svečana akademija Općine Pirovac i svečani domjenak za uzvanike u pansionu Kleine Hexe.

Srijeda 25. travnja rezervirana je za Večer dječjeg stvaralaštva, koja će se s početkom u 19 sati održati u kino dvorani. Sudjeluju Osnovna škola Pirovac, Dječji vrtić Mendula i mala škola Puhačkog orkestra Pirovac.

Četvrtak 26., petak 27. i subota 28. travnja s početkom u 19 sati na nogometnom igralištu će se odvijati Malonogometni turnir MNK Pirovac.

Nedjelja 29. travnja je završni dan proslave Jurjeva. S početkom u 17 sati na središnjem parkiralištu u igrama će se okušati ekipe pirovačkih udruga, općine i škole, a u centru u 20 sati počinje koncert grupe “Amigos”.

Uz najavu programa proslave, sa službenih stranica Općine Pirovac upućena je i čestitka. Obilježavajući Dan Općine Pirovac i blagdan sv. Jurja, našeg zaštitnika, svima vama koji živite na ovom području srdačne čestitke i želje da poboljšane životne prilike i sveopći boljitak za koji se zalažemo, učine svakog od vas ponosnim i zadovoljnim stanovnikom naše Općine, stoji u čestitci općinske uprave (POVEZNICA).

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here