FOTO Nera i Gordana + 4 tenora = humanitarni spektakl u kazalištu

0
2096
Gordana Pavić i Četiri tenora (Foto: Hrvoslav Pavić)

Nera Gojanović i Gordana Pavić zajedno s “Četiri tenora” sinoć su u šibenskom kazalištu napravile spektakl – veličanstveni humanitarni koncert za kupnju ljuljačke za djecu u kolicima.

Hrvatsko narodno kazalište u Šibeniku sinoć je bilo rasprodano. Danima se tražila karta više. Nastup “Četiri tenora” – Đani Stipaničev, Marko Škugor, Vladimir Garić i Marko Pecotić – uz pratnju pijanistice Gordane Pavić glazbena je atrakcija koja se ne propušta. K tome, sinoć je s njima bila i mezzosopranistica Nera Gojanović, ali ovaj put ne kao pjevačica. Na pozornicu se popela u ulozi organizatorice humanitarnog eventa kojim su članice Lions kluba Luca prikupljale sredstva za ljuljačku za djecu u invalidskim kolicima vrijednu preko 20 tisuća kuna koju će u suradnji s gradom Šibenikom postaviti na igralištu na Meterizama.

Gordana Pavić (Foto: Nino Šolić)

– Sredstva od ulaznica bit će dovoljna za kupnju ljuljačke, a s montažom i dostavom sve će doći 22 400 kuna, tako da smo jako zadovoljni – kazala je prilikom najave koncerta predsjednica Lions kluba Luca Nera Gojanović.
Ovaj veliki događaj došao je zabilježiti i poznati fotograf Nino Šolić, čija izložba “Faces” u šibenskom “Azimutu” tjednima ne prestaje plijeniti pozornost javnosti (POVEZNICA). Na koncert je Šolić došao prvenstveno zbog Gordane Pavić, no i Đani Stipaničev je imao svojih pet minuta.

Evo fotogalerije:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here