Otvorena izložba fotografija foto kluba “OTOK MURTER”

0
3563
Foto: Šime Barešić

Proteklog vikenda u dvorani župnog dvora u Murteru otvorena je prva izložba fotografija foto kluba “OTOK MURTER”.

Članovi ovdašnjeg foto kluba, a ujedno i autori fotografija, Daniela Bašić, Jadranko Bosna, Edo Juraga, Milivoj Obratov, Ivan Pavlov Bajoka, Mile Rameša, Vesna Tomas i Vlatko Žurić Dado iz bogate zbirke fotografija za ovu, prvu izložbu odabrali su 24 fotografije kojima su vjerno predstavili i dočarali naš otok.

Kako ističe predsjednik foto kluba “OTOK MURTER” Vlatko Žurić Dado, svojim izrazom i stilom članovi foto kluba zasigurno pokazuju da slijede najbolje dosege fotografije našeg područja, ali i da se umijećem uspješno upuštaju u kreativan izazov digitalnog stvaranja umjetničkih fotografija.

Detalj s izložbe (Foto: Šime Barešić)

Za spomenutu izložbu zaslužni su i sponzori, Općina Murter-Kornati, Općina Tisno, tvrtka Inmar d.o.o., kao i don Ivan Katić koji je ustupio dvoranu župnog dvora u Murteru.

– S izložbom planiramo i dalje, već sad imamo dogovoreno da će biti postavljena sredinom lipnja u Kulturno pastoralnom centru Baganelovica u Jezerima – najavljuje Žurić.

A do tad, izložbu fotografija foto kluba “OTOK MURTER” možete pogledati svakim radnim danom dakle od ponedjeljka (9. travnja) do subote (14. travnja), od 18 do 19.30 sati, kao i zaključno u nedjelju, 15. travnja od 12 do 13.30 sati u dvorani župnog dvora u Murteru.

Foto: Šime Barešić
Foto: Šime Barešić

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here