“Mali šef” – odličan film za djecu na dvije lokacije

0
1782

U organizaciji Narodne knjižnice i čitaonice Tisno danas i sutra, (4. i 5. travnja) najmlađe Tišnjane i Jezerane očekuje zanimljivo događanje, detalje donosimo u nastavku.

U sklopu proljetnih praznika Narodna knjižnica i čitaonica Tisno donosi filmsku projekciju za najmlađe naziva “Mali šef” i to na dvije lokacije – u prostorijama tišnjanske knjižnice i u Kulturno pastoralnom centru Baganelovica.

Radi se naime o sedmogodišnjem dječaku Timu koji je ljubomoran na svog novog mlađeg brata, kojeg njegovi roditelji obožavaju. Međutim, Tim uskoro otkriva veliku tajnu svoga brata te će se morati udružiti zajedno s njim, kako bi svaki od njih ostvario svoj cilj. Mali šef je urnebesna priča o utjecaju dolaska nove bebe u obitelj, ispričana iz perspektive maštovitog sedmogodišnjaka.

– Ova originalna komedija o važnosti obitelji privući će sve generacije, te nikako ne sumnjamo da će naši najmlađi mještani uživati u zakazanom događaju – poručuju organizatori.

“Mali šef” bit će prikazan u Narodnoj knjižnici i čitaonici Tisno, danas (4. travnja) s početkom u 18 sati, dok će u Kulturno pastoralnom centru Baganelovica ista projekcija biti prikazana sutra, (5. travnja) također u isto vrijeme.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here