Da, i na otoku treba dobro izgledati – od danas o tome brine “Shabby chic”!

0
6531
Poklonimo zasluženu pažnju svom zdravlju i izgledu - Katarina Voborski u novom Salonu (Foto: Rudinapress/K. Ježina)

Briga o zdravlju i osobnom izgledu svaki dan je sve važnija svakoj ženi, pa i muškarcu, koji za tretmane njege traži mjesto gdje će dobiti vrhunsku uslugu, ali i gdje će se osjećati ugodno. Beauty salon ‘Shabbz chic’ ulici Luke 5, vlasnice Katarine Voborski, je baš takvo mjesto!

PROMOTIVNI ČLANAK

‘Shabby Chic’ lijep je primjer skladnog uređenja interijera  u shabby chic stilu. Pri ulasku u salon praktički možete namirisati popularne pariške macaronse.  Ili je možda u pitanju bila šećerna vuna jer bi ste ga najradije pojeli prije ili nakon tretmana? Prekrasnog izgleda, u salonu pretežito dominira bijela boja, a vlasnica Katarina osim onog bitnog, kozmetičkih proizvoda i spravica koje nas žene čine ljepšima, apsolutno ništa nije prepustila slučaju i svaki detalj zaokružuje njenu ostvarenu i dugo iščekivanu bajku.

Katarina Voborski, po struci je frizerka, ali njena ljubav su oduvijek je bilo dotjerivanje noktiju- Godine je ulagala u usavršavanje svojih znanja i vještina što je na koncu rezultiralo s 12 položenih tečajeva i otvorenjem vlastitog salona.

PROMO Shabby chic

«Završila sam ukupno 12 tečajeva i sada upravo završavam još dva te posjedujem certifikate za sve što nudim u svom salonu. Ovo je stvarno nešto što ja volim raditi. Krenula sam u ovom smjeru i uživam dok radim i učim, a na jesen krećem na tečaj za edukatora za nokte da time još dodatno upotpunim svoje znanje», istaknula je ponosna vlasnica beauty salona Shabby Chic Katarina Voborski.

Tapisi, lampioni, pastelno-ružičaste ruže,  nemarno (?!) ostavljena hrpica velikih bijelih šalica za kavu i bijeli stolić na ulazu u salon Shabby Chic čekaju da vas osim vrhunskom uslugom i kvalitetnim proizvodima, posluže kavom dok čekate.
Salon svojim izgledom i mirisom podsjeća na bombonijeru stoga ne čudi dojam da je upravo to mjesto gdje ćete poželjeti ugoditi sami sebi novim noktima, ugodnom masažom ili pak dnevnom ili večernjom šminkom koja se nalazi u ponudi salona.

PROMO Shabby chic

«Stolovi koji su također uređeni u shabby chic stilu sam sama prebojavala i brusila da bi postigla željeni izgled», pojašnjava spretna Katarina Voborski.

Osim standardne manikure i pedikure, parafinske njege ruku i nogu, masaže, usluga dnevnog i večernjeg šminkanja i depilacije, vlasnica Katarina je u svoj salon dovela neke inovacije koje se do sada nisu mogle naći na otoku Murteru. Od sada svoje tijelo možete oblikovati elektrostimulacijom mišića ili se par jednom zauvijek riješiti svog najljućeg neprijatelja i noćne more skoro svake žene – celulita. To se ovdje radi kombinacijom njegova vakumskog izvlačenja na površinu i “razbijanja” masažom.
Jedina stvar koja ženu možda brine više od celulita su bore – one također nestaju u salonu Shabby chic.  “Zaglade”  se mezoterapijom, beziglenom metodom uklanjanja bora. Ovdje se koža lica obnavlja i na kozmetičkom stupu, koji ima čak devet funkcija za uljepšavanje vašeg lica.

PROMO Shabby chic

Osim toga, salon Shabby chic nudi ekstenzije trepavica i metodu njihovog produljivanja metodom Yummi Lashes kojom, kako je objasnila Katarina Voborski, zapravo svojim trepavicama podarite svojevrsni minival te one budu nahranjene, dulje i obnovljene.

U uređenju prostora, kaže Katarina, pomogli su prijatelji kojima je neizmjerno zahvalna na uloženom trudu i vremenu, jer odlazak u beauty salon ne znači samo odlazak na čišćenje lica, masažu, anticelulitni tretman… već je to pravi ritual u kojem se traži najbolja njega, ali i ukupni osjećaj ugode. Katarina Voborski se obraća svima koji poštuju svoje tijelo i vanjski izgled. Poziva ih u ‘Shabbz chic’, na adresi Luke 5 u Murteru, na mjesto gdje će dobiti zasluženu pažnju i njegu. Salon počinje raditi stalno od srijede 4. travnja, a svoj termin možete rezervirati2 broj telefona: + 385 99 865 46 11.

PROMOTIVNI ČLANAK

Bacite pogled u fotogaleriju:

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here