Shades – zaokret za početak turističke sezone

0
2226
Otvorenje Shadesa (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

Otvorenjem Shadesa, sinoć je započela turistička sezona u Tisnom. Vrata popularnog caffe bara ponovno su otvorena svima onima koji žele biti u središtu mnogobrojnih zbivanja.

PROMOTIVNI ČLANAK

Sinoć je u Tisnom održan party otvorenja omiljenog caffe bara, kako Tišnjana tako i brojnih gostiju – SHADESA. Ako se nekome možda čini da otvaranje kafića nije važna vijest, u krivu je. Svečano otvorenje Shadesa na tišnjanskoj Rudini proteklo je u ugodnoj atmosferi i društvu, grlenim razgovorima i osmjesima, uz dobru kapljicu, ali i odličnu glazbu za koju se pobrinuo Trio Maestro. Tisno je ponovno bogatije za još jedan vrhunski kafić s još boljom ponudom. Osim što nude dobar izbor vina, za nadolazeće ljetne dane najavljuju i novitetima osvježenu koktel listu, ali i potpuno novi zaokret zabavnih ljetnih večeri.

Shades (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

SHADES – minimalistički uređen, modernističkog eksterijera naprosto vas vuče da sjednete i provedete svoje vrijeme baš tamo ispijajući svoje omiljeno piće uz uslugu na visokoj razini i korektne cijene. Bilo jutro, podne ili večer…

PROMOTIVNI ČLANAK

Kako je bilo sinoć na otvaranju Shadesa pogledajte u fotogaleriji:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here