FOTO Mjuzikl “Slon bon ton” oduševio najmlađe

0
1512
Slon bon ton u Kino sali društvenog doma Tisno (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

Zahvaljujući organizatorima uskrsno, kulturno, zabavnog programa, Narodnoj knjižnici i čitaonici Tisno, mališani otoka Murtera u pratnji svojih roditelja, danas su u večernjim satima uživali u lutkarskom mjuziklu.

“Slon bon ton”, predstava za najmlađe u realizaciji Studia “Suncokret” iz Splita održana je u kino sali Društvenog doma Tisno pred mnogobrojnom publikom. Mališani s otoka Murtera kroz priču lutaka, uz pomoć žirafe i majmuna, ali i uz ritmične songove naučili su danas mnogo o lijepom ponašanju, kako lijepo pozdraviti, ali i čarobne riječi koje otvaraju sva vrata, kao i kako se pristojno ponašati za stolom. Dobra atmosfera od samog je početka bila zagarantirana.

– Studio “Suncokret” nas je danas posve oduševio. Kako su djeca bila zadovoljna tako smo i mi odrasli uživali u predstavi, veselja nije nedostajalo – kažu nam roditelji mališana po završetku predstave.

Lutkarski mjuzikl u pripremi je i realizaciji Studia “Suncokret” iz Splita pod vodstvom autora, poznatog voditelja i glazbenog izvođača Duška Mucala, a lutke, odnosno životinje izvodi Jakov Gavran.

Atmosferu s predstave donosimo u fotogaleriji: 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here