Maštovito – cvjetni aranžmani koji donose Uskrs u vaš dom!

0
6708
Uskrs u Cvjetnom ateljeu "Cvita" (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

Proljeće je već odavno stiglo, blagdani su pred vratima i zadnji je tren za ukrasiti domove u uskrsnom duhu. Inspiriran proljećem Cvjetni atelje “Cvita” Tisno osmislio je mnoštvo jedinstvenih aranžmana i dekoracija koje će obogatiti svaku blagdansku trpezu.

PROMOTIVNI ČLANAK

Da bi naša planeta bila ljepša, priroda nam je podarila cvijeće. Ono donosi veselje svakom čovjeku. Cvijeće je radost koju primamo i dajemo. S cvijećem nikada ne možemo pogriješiti, često je ono najljepši poklon, te znak pažnje koji nekome možemo pokloniti. Bilo da se radi o malenom buketiću, košari, cvjetnom aranžmanu ili samo jednom običnom cvijetku. Kako u svijetu, tako i kod nas, ljudi od cvijeća rade prave male umjetnosti. Zapravo je ponekad nemoguće povjerovati što se sve može učiniti s cvijećem.

Uskrs u Cvjetnom ateljeu “Cvita” Tisno (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

Koliko ste puta samo prošli tišnjanskom Rudinom da bi barem na tren vidjeli čaroban izlog “Cvite” koji nas svaki puta iznova iznenadi te razveseli svojom kreativnošću, inovativnošću, maštom te umjetnošću. Vlasnica Cvjetnog ateljea “Cvita” Deana Karin sa svojim kreativnim timom osim odličnog izbora rezanog cvijeća, tulipana, frezije, zumbula, šarenila za najizbirljivije, zanimljivog sobnog cvijeća, nudi i svježe i suhe uskrsne aranžmane, lončanice, kao i razne uskrsne dekoracije. Prava inspiracija za pustiti mašti na volju i ukrasiti svoj dom kreativnim blagdanskim dekoracijama, uz puno dobrih ideja i savjeta iz “Cvite”. Jer, inače, kakav bi bio uskrsni dom bez cvijeća?

Tim Cvjetnog ateljea “Cvita”, Deana Klarin i Zdenka Ključarić (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

Cvjetni atelje “Cvita” nalazi se na Trgu Rudina u Tisnom, a posjetiti ih možete od ponedjeljka do subote od 8 do 13 sati. Za sve one koji se shoppinga ne žele odreći ni tijekom uskrsnih blagdana, “Cvita” će svoja vrata držati otvorena i na Veliku subotu od 8 do 15 sati. “Cvita” također prima vaše narudžbe i rezervacije putem telefona (022/438 741), a možete ih pratiti i na Facebook stranici.

PROMOTIVNI ČLANAK

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here