FOTO: Bageri uništavaju obalu na Modravama – institucije nemoćne!

0
6027

PRESTRAŠNO!!! DEVASTACIJA OBALE NA MODRAVAMAN, UVALA MASLINOVICA, STANI, BLIZU KOMUNSKE KUĆE!!! – poruka je čitatelja Rudinapressa prstigla jutros uz uznemirujuće fotografije.

– Hoće li itko nešto poduzeti???? Vjerojatno strani investitor nasipa obalni pojas, nasuo je već desetak kubika kamena, još preko sto tona krupnog kamena je dovezao sa strane! Prestrašno!! Totalni rusvaj! – napisao je čitatelj, pitajući se što rade nadležni i pozivajući Lučku kapetaniju da reagira prije nego od nasipa nastane marina.

– ALO NADLEŽNI PROBUDITE SE, ZAŠTO VAS PLAĆAMO!? – pita čitatelj.

Komunalno i prometno redarstvo Općine Tisno reagiralo je još prije mjesec dana. Redari su izašli na teren i učinili ono što je u njihovoj nadležnosti i moći: sastavili zapisnik, fotografirali i sve uz prijavu proslijedili Građevinskoj inspekciji i Lučkoj kapetaniji.

– Sve je to poduzeto još 8. veljače. Počinitelj je poznat i poduzimaju se sve raspoložive radnje. Lučka kapetanija nas je izvijestila da su izašli na teren i poduzeli potrebne korake da se obala vrati u prvobitno stanje, no od Građevinske inspekcije još uvijek nemamo povratnu informaciju. Danas su naši komunalni redari ponovno na mjestu događaja te će po povratku ponoviti prijavu nadopunjenu novim saznanjima – rekao nam je Ante Pirija, voditelj Komunalnog i prometnog redarstva Općine Tisno.

Evo fotografija uništene obale:

 

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here