Zimski filmski festival ovog vikenda u Pirovcu

0
2208
Foto: TZ Pirovac

Turistička zajednica Pirovac u suradnji s Dalmatia film festivalom predstavlja zimski filmsko-festivalski program u Pirovcu, koji će se održati 2. i 3. ožujka.

Dvodnevni program na kojem će biti prikazano pregršt zanimljivih i kvalitetnih ostvarenja po uzoru na ljetni program donosi pomno odabrani izbor vrhunskih promotivnih turističkih filmova, kratke igrane filmove kao i one dokumentarne, ali i onaj dugometražni film u Kino dvoranu u Pirovac.

– Ove godine smo se po prvi puta odlučili za zimski dio festivala koji će biti održan nadolazećeg vikenda u pirovačkoj kino dvorani. Kako je kino nedavno digitalizirano šteta je ne iskoristiti to i, naravno, mještanima ali i svim posjetiteljima i gostima omogućiti kvalitetan dvodnevni događaj van sezone – kaže nam direktor pirovačke Turističke zajednice Igor Meić.

Program će oba dana početi u 18 sati, najavljuju organizatori. Prve večeri na rasporedu je spektakularni dokumentarni film “Putovanje vremenom: Put života”, film proslavljenog redatelja Terrencea Malicka. Druge večeri je na rasporedu pak film “Projekt Florida”, hvaljeni i nagrađeni američki film neovisne produkcije, koji je zadnjih mjeseci podjednako oduševio i publiku i kritiku.

Evo kompletnog programa kao i rasporeda zimskog programa Dalmatia film festivala u Pirovcu, uz napomenu da su sve projekcije besplatne.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here