Frane Frkić je novi predsjednik tišnjanskog HSS-a

0
2545

Na izbornoj skupštini HSS-a za općinu Tisno za novog predsjednika je izabran Frane Frkić, dok će funkciju tajnika obnašati Krsto Barić – izvijestio je večeras Županijski odbor HSS-a.

– Organizaciju preuzimam u vrlo nezahvalnom razdoblju, svjestan da je predamnom vrlo odgovoran zadatak. Stranka je nakon posljednjih izbora ostala čak i bez predstavnika u Općinskom vijeću, ali to ne znači da nemamo mehanizama pomoću kojih možemo utjecati na društvena kretanja i doprinositi napretku i kvaliteti života mjesta Općine Tisno. Uz tradiciju koja HSS ima u Tisnom i uz ove mlade ljude, ali i one iskusnije, koji su mi iskazali potporu, vjerujem u uspješnu konsolidaciju ogranka – izjavio je nakon izbora Frane Frkić.

Predsjednik ŽO HSS-a Marin Mikšić siguran je da će novo vodstvo stranci vratiti položaj koji joj u ovoj općini pripada.

– Općina Tisno, ali i cijeli otok Murter, kao i Pirovac, područje je na kojem HSS ima vrlo duboke i čvrste korijene. Uz vodstvo osobe poput Frane Frkića i ljude koje oko sebe okuplja nema sumnje da će iz tih korijena razviti i razgranati snažna organizacija koja će u sljedećem izbornom ciklusu biti spremna preuzeti odgovornost za vođenje ove općine – rekao je Mikšić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here