Pub quiz osvojio Murter – “Lešinari” slavili

0
3485
Pobjednici prvog murterskog pub kviza (Foto: Rudinapress/Katarina Ježina)

Pub Quiz od ovog tjedna postoji i u Murteru – zahvaljujući Karlu Markovu i Filipu Mudronji koji su sastavili pitanja i organizirali prvo natjecanje u znanju u Caffe barru Corretto.

Kviz je imao 10 kategorija s pitanjima iz polja umjetnosti i filma, zemljopisa, povijesti, sporta…
– Na ideju smo došli preko prijatelja Maria Muića, vlasnika kafića Kasiopeja iz Tisnog. Svidio nam se koncept pa smo odlučili pokušati to organizirati i kod nas. Za prvi put je prošlo uspješno zbog čega nam je iznimno drago – zadovoljan je vlasnik Corretto bara Karlo Markov. 

Corretto se u četvrtak navečer popunio do posljednjeg sjedećeg mjesta: dvadesetak natjecatelja podijelili su se u skupine po troje. Svi su bili oduševljeni, tako da je sam vlasnik Corretta Karlo Markov odmah najavio ponovno održavanje kviza.
– Idu nam maškare, ali se unatoč šušuru koji donosi nadamo što skorijem ponavljanju natjecanja u znanju kojeg planiramo održavati svakog četvrtka –  pojasnio nam je Markov. Večer kviza je prošla uz puno smijeha. Slavili su Mihovil Kovačev, Josip Šikić i Luka Troskot. Nagrada je bila tura na račun kuće, a sav prihod od kotizacije, koja je iznosila deset kuna po sudioniku, namijenjen je za humanitarne svrhe.
– U moru negativnosti koje se događaju, ovo je jedna pozitivna stvar te se nadamo da će ovakvih druženja biti još – istaknuo je pobjednik kviza Mihovil Kovačev.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here