FOTO Mini basket prijepodne u Tisnome

0
2971
Mini basket u Tisnome (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

Nedjeljno prijepodne u sportskoj dvorani Tisno bilo je rezervirano za 4. kolo mini basket lige za djevojčice i dječake uzrasta do 11 godina. Nastupili su tako mladi košarkaši i košarkašice iz Šibensko – kninske županije, točnije djeca iz Košarkaškog kluba “Otok” Murter i DOŠK iz Drniša.

U susretu ženskih ekipa košarkašice “Otoka” pokazale su kako se treba boriti protiv ekipe koja ima nadmoć u visini, ali ne i u snazi i brzini, ekipe iz Drniša. Tako je “Otok” nadigrao DOŠK Drniš i zasluženo slavio rezultatom 44:7.

– Agresivne od početka, borbene, pune želje za dokazivanjem pred svojom publikom koja im je i ovaj puta dala nesebičnu podršku s tribina. Posebno me raduje činjenica što su se skoro sve cure upisale u listu strijelaca i što su pokazale da je svijetla budućnost košarke na našem otoku – ponosno nam je komentirao trener košarkašica “Otoka”, Igor Stegić.

Igor Stegić, trener KK “Otok” Murter (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

U susretu muških pak ekipa, potpuno je druga situacija. Drnišani su poznati po svom dobrom radu u mlađim dobnim skupinama i nerijetko osvajaju medalje i na državnoj razini, dok su košarkaši “Otoka” još uvijek u počecima. Stoga je konačan rezultat 42:13 u korist gostiju bio i očekivano i realno stanje.

– Poraz je od početka bio realnost, ali svakako raduje me borbenost, htijenje i želja naših mladih dječaka koji svakim danom pokazuju napredak. Kako izreka kaže “da bi bio prvak, moraš trčati za prvacima”, pa naši dječaci nastavljaju trku u nadi da će ih što prije stići – kaže nam Stegić.

Djelić atmosfere mini basketa pogledajte u fotogaleriji:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here