Šampion Dječjeg turnira U-9 je Futsal klub Crnica

0
3040
Malonogometaši, sudionici Dječjeg malonogometnog turnira (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

U organizaciji Malonogometnog kluba Jezera iz Jezera, a povodom obilježavanja 20 godina istog, danas je od jutarnjih do kasnih popodnevnih sati održan Dječji turnir U-9 (2009. godište i mlađi).

U sportskoj dvorani u Tisnom svoje malonogometno znanje pokazale su futsal ekipe Sabunjar, Bonito, Olmissum, Primošten, Crnica i domaćin Jezera uz glasno bodrenje svojih prijatelja, roditelja, baka i djedova s tribina. Na Dječjem turniru tako je sudjelovalo šest ekipa koje su navijačima priuštile guste i napete igre do samog kraja. Pobjednici turnira su ekipa Futsal kluba Crnica iz Šibenika, drugo mjesto pripalo je Bonitu iz Kaštela, treće NK Sabunjar iz Privlake kod Zadra, a četvrto MNK Primošten iz Primoštena.

– Zahvaljujem se svim klubovima koji su se odazvali našem pozivu i sudjelovali na turniru, a također moram kazati kako je lijepo bilo vidjeti brojne roditelje, prijatelje i obitelji kako bodre svoju djecu s tribina. Osvrnut ću se kratko i na utakmicu u kojoj nažalost malonogometaši MNK Jezera nakon neriješenog 2:2 protiv Sabunjara jednostavno nisu mogli parirati Bonitu te smo se u skupini oprostili – kratko nam je rekao trener i voditelj škole futsala MNK Jezera, Leo Klarin.

Leo Klarin, trener i voditelj škole futsala MNK Jezera (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

Bonito iz Kaštela na današnjem turniru iznjedrio je najboljeg vratara Antu Grgurevića, ali i najboljeg strijelca Lovru Zekića, dok je najboljim igračem turnira proglašen Sebastijan Ljubić. Najmlađi sudionik turnira dolazi iz Primoštena, Edi Jurin.

– Proslava 20 godina postojanja kluba MNK Jezera se nastavlja i u ovim kasno popodnevnim i večernjim satima. U 17 sati započeo je turnir seniorskih momčadi, točnije snage u Sportskoj dvorani odmjeravaju malonogometaši MNK Vrgorac i Futsal klub Crnica. U 18 sati na rasporedu je utakmica malonogometaša MNK Jezera i Futsal kluba Dinamo, dok će u 19 sati biti odigrana utakmica za treće mjesto, a u 20 sati planirano je finale – kaže nam član uprave, Nikša Pirjak.

Nikša Pirjak, član uprave MNK Jezera (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

MNK Jezera 20. će obljetnicu proslaviti u dva dijela. Prvi, onaj sportski dio odigrava se danas, dok će drugi dio proslave biti održan kroz proljeće, kada će se dosadašnji igrači, članovi uprave, sponzori, prijatelji kluba, navijači ali i svi ljubitelji nogometa kroz retrospektivu prisjetiti brojnih uspomena zabilježenih nekoliko desetljeća unatrag.

U fotogaleriji donosimo atmosferu s danas odigranog Dječjeg turnira: 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here