Predavanje “Alkalno za zdravlje” popunilo tišnjansku knjižnicu do zadnjeg mjesta

0
1859
Predavanje "Alkalno za zdravlje" u tišnjanskoj knjižnici (Foto: Rudinapress)

Na sinoć održanom predavanju naziva “Alkalno za zdravlje” u Narodnoj knjižnici i čitaonici Tisno oboren je rekord posjećenosti te se na veliko iznenađenje organizatora tražilo mjesto više.

Predavanje Tarre Barat sinoć je zainteresiralo brojne entuzijaste koji su upijali korisne informacije o poboljšanju kvalitete života. Predavačica je prezentirala najčešća oboljenja modernog čovjeka poput stresa, dijabetesa, povišenog krvnog tlaka, kroničnih upalnih bolesti, ali i teška stanja poput karcinoma koji najčešće nastaje zbog neuravnoteženosti prehrane kao i prehrane siromašne hranjivim tvarima.

– Najveći su problem procesuirane namirnice i nedovoljna svijest o razini kiselosti u organizmu. U posljednjih se nekoliko godina često govori upravo o tom problemu. Načine povećanja alkalnosti, tj. lužnatosti organizma, pojednostavnila bih tako što ću vam reći – jedite sirovo voće i povrće iz ekološkog uzgoja, koristite probiotike i prirodne dodatke prehrani te se pokušajte više smijati i okružiti se osobama s pozitivnom energijom – rekla je predavačica Tarra Barat prisutnima na predavanju u tišnjanskoj knjižnici.

Tarra Barat u društvu ravnateljice Narodne knjižnice i čitaonice Tisno Silvije Ćurić (Foto: Rudinapress)

Upravo pozitivne energije barem sinoć nije nedostajalo. Predavanje su prepoznali brojni entuzijasti iz svih mjesta otoka Murtera kao i oni iz Šibenika ali i okolnih mjesta. Zadovoljni su i organizatori koji su po završetku sinoćnjeg predavanja odmah najavili nova druženja i edukacije o tome kako biti sretniji i što više se smijati.

Predavanje Tarre Barat “Alkalno za zdravlje” (Foto: Rudinapress)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here