U četvrtak predavanje Tarre Barat “Alkalno za zdravlje”

0
1768
Foto: Narodna knjižnica i čitaonica Tisno

U organizaciji Narodne knjižnice i čitaonice Tisno, a u suradnji s Tarrom Barat autoricom knjiga “Jači od stresa” i “Stres – najveći ubojica današnjeg čovjeka” sutra, (četvrtak, 11. siječnja) na rasporedu je predavanje naziva “Alkalno za zdravlje”.

Danas se sve više govori o alkalnoj prehrani kao preduvjetu za zdravlje, a pretjerana kiselost organizma problem je koji današnjeg čovjeka dovodi do umora, nedostatka energije, oslabljenog imuniteta, pretjerane debljine…

Na predavanju koje organizira Narodna knjižnica i čitaonica Tisno, a koje će održati Tarra barat moći će se saznati kako poboljšati svoje zdravlje praćenjem PH vrijednosti u tijelu na najjednostavniji i najjeftiniji način, dok će to isto predavanje ujedno biti i prilika za testiranje kiselo-lužnatog stanja vlastitog organizma.

Tarra Barat već se više od dvadeset godina bavi proučavanjem kiselosti-lužnatosti organizma ali je i autorica knjiga “Jači od stresa” i “Stres – najveći ubojica današnjeg čovjeka”. Barat je u SAD-u završila Interdisciplinarni studij – Omega institut, prošla je razne izobrazbe i edukacije za poboljšanje kvalitete zdravlja. Pisala je za mnoge časopise i novine na temu unapređenja kvalitete života: Jutarnji list, Večernji list, Vitalnost i ljepota, Smart, Lady i dr.

– Ukoliko patite od umora, kroničnih bolesti ili pak imate problema s probavom ili vam je imunitet oslabljen, neka vaša novogodišnja odluka bude zdraviji i bolji život – poručuju organizatori u tišnjanskoj knjižnici i pozivaju na predavanje pod nazivom “Alkalno za zdravlje” koje će biti održano u prostorijama knjižnice sutra, (četvrtak, 11. siječnja) s početkom u 18 sati.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here