Ekipa Soul Hospital pobjednik je prve ovogodišnje “Kvizne situacije”

0
2665
"Kvizna situacija" sinoć u Baganelovici (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Ekipa Soul Hospital bila je najbolja među tri ekipe koje su se natjecale u znanju na prvoj ovogodišnjoj “Kviznoj situaciji” Narodne knjižnice i čitaonice Tisno održanoj u Baganelovici.

Ukupno devet igrača raspoređenih u tri ekipe – “Dica kića”, “Soul Hospital” i “Kiša metaka” – zajedno s dvije voditeljice i dva gledatelja sudjelovalo je sinoć u kvizu u Jezerima. Uz 30 pitanja što su ih Mirela Klarin i Karlo Klarin osmislili u šest rubrika kviza bilo je zabavno i napeto do samog kraja. S 18 točnih odgovora slavili su Igor Jelovčić, Tino Barešić i Damir Meić iz Solul Hospitala.

– Ako misliš pobijediti, nikako ne smiješ izgubiti – otkrili su Jelovčić, Barešić i Meić duhovitu parolu koja ih je dovela do ovog uspjeha, a koju su  preuzeli od Grunfa iz Alan Forda, talijanskog stripa kojeg su čitali 20-ak godina prije nego su se njihovi kvizni suparnici uopće rodili.

Narodna knjižnica i čitaonica nastavlja s organiziranjem natjecanja u znanju u Kulturno-pastoralnom centru Baganelovici već sljedećeg tjedna kada je na rasporedu prvi ovogodišnji jezerski Kahoot kviz.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here