Jezerske novitade: “Kvizna situacija” u Baganelovici

0
1878
Baganelovica Jezera, arhivska fotografija (Foto: Rudinapress)

Kako bi mještani Jezera, ali i posjetitelji koji se nađu na zakazanom mjestu događaja primili infuziju znanja i zabave, Narodna knjižnica i čitaonica Tisno organizira treću po redu “Kviznu situaciju”. Da znanje ne mora biti dosadno, možete se uvjeriti sutra (ponedjeljak, 8. siječnja) u Kulturno pastoralnom centru Baganelovica u Jezerima.

Tri ekipe odgovarat će na raznolika pitanja koja su sortirana u šest rubrika. U svakoj je rubrici po pet pitanja koja su osmislili Mirela Klarin i Karlo Klarin.

– Pošto su sva događanja na našem području na rasporedu bila kroz cijeli prosinac, a poslije Nove godine kreće nekakvo zatišje i nema gotovo nikakvih događanja, želja nam je bila to malo promijeniti. Stoga, pokušavamo poslije tih novogodišnjih praznika na neki način obogatiti društveni život u nas, pa i smatram da je ovo idealno vrijeme za održavanje još jedne “Kvizne situacije” – kaže nam Mirela Klarin.

U opuštenoj atmosferi u Kulturno pastoralnom centru Baganelovica u Jezerima ekipe će se natjecati odgovarajući na pitanja iz kulture, znanosti, sporta, te iz područja zanimljivih poznatijih činjenica.

Sigurni da sutra u Jezerima neće nedostajati smijeha i zabave, organizatori pozivaju na druženje i dodaju: “Dođite i zabavite se s nama. “Kvizna situacija” jedinstveni je spoj čistokrvnog kviza i zabavnog showa koji spaja znanje i zabavu, zanimljiva pitanja i još zanimljiviju atmosferu. Pobjednike očekuju vrijedne nagrade.”

Početak kviza u Baganelovici je u 18 sati.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here