FOTOGALERIJA Puhački orkestar Pirovac napunio kino dvoranu do posljednjeg mjesta

0
4081
Božićno-novogodišnji koncert Puhačkog orkestra Pirovac (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Na blagdan sv. Stjepana u prepunoj kino dvorani u Pirovcu održan je tradicionalni božićno-novogodišnji koncert ovdašnjeg Puhačkog orkestra pod ravnanjem maestra Denisa Jelušića.

Predstavivši program koncerta, gosta, odnosno prijatelja Marka Škugora, kolegice Jelenu i Anđelu, kolege Edija, Tonija i Ivana kojima je sinoćnji nastup bio prvi javni nastup, prigodnim pozdravnim riječima publici se obratio maestro Denis Jelušić. Polaznici male škole Puhačkog orkestra Pirovac, redom Lucija, Klaudija, Ante i Šimun potom su neizostavnom blagdanskom pjesmom “U to vrime godišta”, pirovačku publiku pak uveli u još jednu nezaboravnu glazbenu večer.

“Amazing grace”, “Hallelujah”, “Boom boom”, “Highway to hell”, “Game of trones”, kao i “Božić u Hrvatskoj” skladbe su kojima je Puhački orkestar Pirovac publiku ostavio bez daha. Maestro Jelušić za vrijeme, ali i po završetku koncerta nije skidao osmijeh s lica.

– Cijelu smo ovu 2017. godinu posvetili proslavi naše šezdesete obljetnice, a ovo večeras je osim tradicionalnog, božićno-novogodišnjeg koncerta ujedno i naš završni koncert za ovu godinu. Moram kazati da smo se uistinu trudili napraviti ovo kako treba, a isto tako se nadam da smo ovim božićno-novogodišnjim koncertom i odabranim repertoarom svakome u publici ispunili barem djelić očekivanja i želje – kaže nam Jelušić.

UPRAVO Božićni koncert Puhačkog orkestra Pirovac – gost Marko Škugor

Posted by Rudinapress on 26. prosinca 2017

Zajedničkim prijateljskim snagama Marko Škugor i Puhački orkestar Pirovac izveli su “Santa Lucia”, “Ave Maria” i “Kirie Eleison” čime su izazvali ovacije publike u pirovačkoj kino dvorani. Ovogodišnji blagdanski koncert Puhačkog orkestra Pirovac u svečanom je ozračju završio “Radetzskyim marchom”.

Atmosferu blagdanskog koncerta u Pirovcu donosimo u fotogaleriji:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here