NAGRADNA IGRA RUDINAPRESSA Bira se najbolja blagdanska fotka!

0
2309

Portal Rudinapress bira najoriginalniju blagdansku fotografiju. Sve što trebate je biti zanimljivi i originalni, a svoju fotografiju poslati u inbox portala zajedno s Vašim podacima i kontakt telefonom.

Rudinapress uoči Badnjaka ove godine po prvi puta bira najoriginalniju blagdansku fotografiju. Fotografija s najviše lajkova na Facebook stranici portala Rudinapress osvaja prvu nagradu i to ne bilo koju – pizze i pića za četiri osobe u konobi „Brošćica“ u Tisnom.
Konoba „Brošćica“ Tisno otvorena je svakim radnim danom od 14 do 23 sata, a u svojoj ponudi nudi tradicionalna dalmatinska jela i pizze iz krušne peći. Rezervirati svoj stol možete bilo kada osobnim dolaskom ili pozivom na broj 022 438 111.
Portal Rudinapress ima tri važna pravila ove blagdanske nagradne igre:
1. Svaka osoba može poslati samo jednu fotografiju.
2. Svaka fotografija koja bude imala autolajkove automatski će biti diskvalificirana.
3. Fotografija koja 01. siječnja 2018. točno u ponoć bude imala najviše lajkova osvaja nagradu.
Sretnog dobitnika ćemo objaviti na našem portalu kao i Facebooku profilu 02. siječnja 2018., dok se nagrada koju sponzorira konoba „Brošćica“ Tisno može iskoristiti do 6. siječnja 2018.
Stoga, krenite što prije – mobitele i/ili fotoaparate u svoje ruke, nabacite osmijeh na lice, kapice na glave i budite originalni! Sretno svima, naš inbox je otvoren!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here