FOTO Djecu u Tisnom razveselio Djed Božićnjak

0
2164

Večerašnjim dolaskom u Tisno, u Atrij palače Katunarić, Djed Božićnjak završio je svoje putovanje kroz ovu Općinu. Nakon što je obišao Dubravu kod Tisna, Betinu i Jezera, najpoželjniji Djedica kao šećer na kraju ostavio je upravo Tisno kao posljednju destinaciju na kojoj će razveseliti djecu.

Mnogobrojni mještani koji su se večeras okupili u tišnjanskoj Uskoj ulici puni veselja dočekali su Djeda Božićnjaka koji je točno u zakazano vrijeme stigao u vlaku u pratnji dviju pomoćnica. Pravog adventskog ugođaja nije nedostajalo, a priredili su ga organizatori – Općina Tisno, Narodna knjižnica i čitaonica Tisno i ovdašnja Turistička zajednica. Atrij je večeras zasjao u punom svjetlu, pun blagdanskih ukrasa i svjećica te se na par sati pretvorio u pravu malu božićnu bajku.

Osim tradicionalnog božićnog darivanja mališana, održano je i fotografiranje istih s najomiljenijim Djedicom, dok su svi posjetitelji mogli uživati u čašici kuhanog vina, čaju ili pak vrućoj čokoladi, ali i neizostavnim fritulama i kroštulama. Gastro ponudu priredila je konoba “Brošćica”.

Kako je večeras bilo u Atriju palače Katunarić pogledajte u našoj fotogaleriji:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here