“Nutella” i “Kašeta brukava” slavila na Adventskom košarkaškom turniru

0
3950
Sudionici Košarkaškog turnira (Foto: Rudinapress)

Sinoć je u organizaciji Košarkaškog kluba “Otok” iz Murtera, odigran košarkaški turnir za djecu “3 na 3 na dva koša”, koji okuplja sve članove Košarkaškog kluba “Otok”, a ove godine, uz njih, nastupile su i cure iz Ženskog košarkaškog kluba “Šibenik”.

Turnir je okupio preko pedesetak djece koja se trenutno bave košarkom na otoku Murteru, a bili su podijeljeni u ekipe po četvero djece (miješano dječaci i djevojčice), te u dvije kategorije, U10 i U12.

– Košarkaški turnir odigran je u dva dijela. Jutarnji dio odigrao se u sportskoj dvorani u Murteru, gdje je odigran grupni dio turnira, a nakon toga, sva djeca su imala zajednički ručak u Konobi “Broščica” u Tisnome. U popodnevnim pak satima, najuspješnije ekipe su odigrale polufinalne i finalne utakmice u sportskoj dvorani u Tisnome – kaže nam trener mladih košarkaša i košarkašica Igor Stegić.

Nakon puno borbe, u kategoriji U10 slavila je ekipa pod imenom “Kašeta brukava” u sastavu Chiara Bašić, Andrija Bašić, Šime Rameša i Lorenco Baica. Drugo mjesto je zauzela ekipa “Vatre”, koja je u svojim redovima imala i najboljeg strijelca turnira U10, Saru Obratov, dok je treće mjesto osvojila ekipa pod imenom “Mana”.

Ekipa “Kašeta brukava” (Foto: Rudinapress)

U starijoj kategoriji, slavila je ekipa pod imenom “Nutella” za koju su nastupili Luce Pirija, Gracija Bašić, Dora Živković, Neo Turčinov i Gina Pirjak, koja je uz to bila i najbolji strijelac turnira U12. Drugoplasirana je bila ekipa “Mamuti”, a treće mjesto je osvojila ekipa ŽKK Šibenik.

Ekipa “Nutella” (Foto: Rudinapress)

Uz medalje i pehare, djeca su nagrađena i slatkim paketima, a želja organizatora je da dogodine bude još veći broj djece koji će se na otoku družiti s košarkaškom loptom.

Gina Pirjak (Foto: Rudinapress)
Ekipa “Mamuti” (Foto: Rudinapress)
Ekipa “Mana” (Foto: Rudinapress)
Ekipa “Vatre” (Foto: Rudinapress)
Ekipa ŽKK Šibenik (Foto: Rudinapress)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here