Još sedam dana glasovanja za nagradu Ambasador

0
2044
Ambasador se dodjeljuje u Zagrebu

Glasovanje za ovogodišnje dobitnike Ambasadora ulazi u završnicu. Od 17. listopada glasovalo je više od 14.000 fanova elektroničke glazbe te se Tisnom i Pirovcu smiješe vrijedna priznanja koja će, osim satisfakcije za trud ovdašnjih promotora, biti vrijedan doprinos turističkom i ukupnom imageu ovih mjesta.

Nagrada AMBASADOR se dodjeljuje za radove i projekte na elektroničkoj glazbenoj sceni nastale u proteklih 12 mjeseci, a ove godine ih je prijavljeno preko 180. Od 17. listopada do 8. studenog publika će ONLINE GLASOVANJEM odabrati pobjednika u 29 kategorija, a za njih devet će odlučivati stručni žiri, ove godine u sastavu: Petar Dundov, Damir Ludvig, Ivan Mastermix, Haris Čustović i Seraphim Codex.

Sama dodjela održat će se u Zagrebu 21. studenog nakon čega će se 25. studenog proslaviti velikim Ambasador Winners partijem u klubu Boogaloo.

Ove godine u Šibensko-kninskoj županiji nominirani su sljedeći akteri:
Tisno – PLESNA DESTINACIJA GODINE
Defected Festival, Tisno – NAJBOLJI BOUTIQUE FESTIVAL
Suncebeat Festival, Tisno – NAJBOLJI BOUTIQUE FESTIVAL
Love International, Tisno – NAJBOLJI FESTIVAL
Barbarellas, Prosika – NAJBOLJI OPEN AIR KLUB
Vortex Beach, Tisno – NAJBOLJI OPEN AIR / BEACH CLUB
Lawrence Klein – PROMAKNUĆE GODINE
Surka Beatbox – PERFORMER GODINE
Fabian Mateša – NEWCOMER GODINE
Homeboy, Vodice – AMBASADOR HRVATSKE U INOZEMSTVU
Santiago Batacosta, Šibenik – NAJBOLJI TECHNO DJ
Decoded Rec. Events (Project Vojarna i PrimoBeats) – KONCEPT GODINE

Veliki je to uspjeh u odnosu na prošlogodišnje, prvo izdanje ove nagrade kada je u 30 dana koliko je trajalo glasovanje prikupljeno oko 20.000 glasova.

Podršku svojim favoritima još devet dana možete izraziti glasanjem putem internetske stranice klubskascena.hr/ambasador, a sve novosti vezane za tijek glasanja možete pratiti i na službenoj Facebook stranici Ambasadora.

Kao što to i priliči jednom glazbenom projektu, dodjelu nagrada koja je zakazana 21. studenog popratit će veliki Winners party u klubu Boogaloo u Zagrebu 25. studenog. Na 2 plesna podija nastupit će poznata imena elektroničke scene koja su prošle godine slavila u DJ kategorijama, ali i ovogodišnji laureati.

Nagrada Ambasador nije važna samo za poklonike ovog glazbenog žanra. Elektronička glazba posljednjih godina je sve izraženiji dio svakodnevice svjetskih metropola i legitimni samostojeći oblik selektivnog turizma koji puni gradske i državne proračune. Priznanja specijaliziranog portala ucrtavaju naša mjesta na svjetsku kartu omiljenih destinacija za aktere i fanove scene koja je posljednjih godina sve popularnija i planetarno se sve ozbiljnije profilira. A radi se o turistima koji će prevaliti tisuće kilometara da bi proveli par dana u Tisnom ili Pirovcu. Hrvatska je u posljednjem desetljeću postala omiljena destinacija glazbenog turizma – zemlja s tisuću otoka i jednako toliko festivala, domaće i strane organizacije, zbog kojih je ove godine ovdje boraviloi više milijuna ljudi iz cijelog svijeta.

Zato, neka nam ne bude teško klikom dati glas za Tisno, Vortex, Barbarella’s, festivale Defected, Suncebeat i Love International te ovdašnje DJ-e na sljedećoj POVEZNICI: AMBASADOR – ONLINE GLASOVANJE .

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here