Nikola Vukman, Josip Čubrić, Toni Gulam i Ante Kaleb briljirali na Grobničan kupu u Rijeci

0
2170
Foto: KK Okit

Članovi Karate kluba Okit Vodice, točnije područnih karate škola Tisno i Pirovac uspješno su odradili još jedno natjecanje proteklog vikenda.

Na petom izdanju Grobničan kupa, koji je u nedjelju održan na riječkom Grobniku (Čavle), pod vodstvom trenera Dragana Karana karataši iz Tisnog i Pirovca pokupili su novu dozu medalja te potvrdili dobar ulazak u sezonu. Posebno su se istaknuli Nikola Vukman, Josip Čubrić i Toni Gulam osvojivši srebro u ekipi mlađih učenika, kao i Ante Kaleb u kategoriji cicibana preko 24 kg i Toni Gulam u kategoriji mlađih učenika do 38 kg osvojivši brončane medalje.

Tako se mala postava Pirovčana i Tišnjana koja broji pet natjecatelja kući vratila s 3 medalje, jednom ekipnom i dvije pojedinačne.

– Valja naglasiti da su naši karataši pokazali izvrstan timski duh te su dali nagovijestiti kako je pred nama još jedna uspješna natjecateljska sezona, a rezultati govore o kvaliteti rada u klubu – kaže Karan i dodaje – vraćamo se u dvoranu spremni za nove izazove koji su pred nama!

Inače, na petom izdanju Grobničan kupa nastupilo je 470 natjecatelja iz 50 klubova iz Hrvatske, Slovenije, Italije i BIH.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here