OČEVID Pijan već u osam ujutro – Chevrolet je skrenuo na lijevu stranu

0
3087
Vozač Chevroleta bio je pijan (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Za sudar koji se u subotu ujutro dogodio na cesti iznad Lovišća kriv je pijani 26-godišnji vozač koji je Chevroletom prešao na lijevu stranu ceste i zabio se u nailazeću Toyotu.

– Očevidom prometne nesreće koja se 30. rujna oko 8.05 sati dogodila u Jezerima, Tisno, utvrđeno je do prometne nje došlo tako što je 26-godišnji vozač u alkoholiziranom stanju upravljao osobnim Chevrolet, šibenskih registracijskih oznaka, krećući se državnom cestom D-121, kada je zbog neprilagođene brzine kretanja vozila osobinama ceste (nepregledan zavoj udesno)  izgubio  nadzor nad upravljačem i s vozilom prešao na prometnu traku za vozila iz suprotnog smjera, gdje je došlo do sudara s osobnim automobilom  TOYOTA, šibenskih registracijskih oznaka, s kojim je upravljala 25-godišnja vozačica – kažu u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj.

Ozlijeđenih nije bilo, ali je nastala velika materijalna šteta. Protiv 26-godišnjeg vozača slijedi Obvezni prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here