FOTOGALERIJA Raport iz Vortexa: Underground Tisno Closing Party premašio je sva očekivanja

1
10246
Underground Tisno u Vortexu (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Ispostavilo se da je preseljenje Underground Tisno Closing Partya s plaže Andrija u uvalu Rastovac bio pun pogodak – lokacija Beach bara Vortex više nego dostojno je zamijenila idilu najromantičnije tišnjanske plaže u kojoj je Undergrond nastao i odvijao se posljednjih 12 godina.

Čari Andrije nitko nije zaboravio, ali su se svi na koncu složili da je odluka o preseljenju na ovo mjesto bila ispravna. Party na novoj lokaciji je premašilo sva očekivanja posjetitelja i organizatora.

– Underground Tisno je od svog utemeljenja 2005. godine samo rastao i odavna je prerastao mjesto svog postanka. Sve je prošlo savršeno, sve kritike su u superlativima – zadovoljan je Zoran Čubrić ili DJ Chuby, najavljujući već Underground Tisno At Vortex Tisno 2018. koji će se održati 26. svibnja.

Noć u Vortexu (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Undergroundu je u subotu bila na raspolaganju sva infrastruktura Beach bara Vortex, tako da nikome od 650 posjetitelja ništa nije falilo. No, najveća prednost u odnosu na staru lokaciju koju su isticali partijaneri je njena pristupačnost. K tome, nisu smetali nikome za vrijeme 24-satnog trajanja manifestacije ni za dolaska i odlaska. Uvala na osami, netaknuta priroda, zvjezdano nebo, miris bora… Idila. Većina posjetitelja bila je iz Dalmacije, od Zadra do Dubrovnika, s otoka i iz Zagore, a bilo ih je ponešto iz Zagreba i ostatka Hrvatske koji su u Tisno došli ciljano zbog ovog eventa. Bilo je nešto stranaca koji su se zatekli na odmoru u okolici. DJ-evi koji su nastupali hvale dobru organizaciju, razglas i ostale uvjete.

Underground Closing Party at Vortex (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

– Svaka čast Chubiju koji je uspio. No, ništa nije palo s neba, već je tu uloženo jako puno rada i ljubavi. Underground Tisno je priča koja se gradi 12 godina i zadovoljstvo je bilo sudjelovati u takvom projektu – rekao je Edin Cipurković (DJ Edy C.), organizator brojnih sličnih evenata i DJ koji je nastupao na ovom i nekoliko prijašnjih tišnjanskih Undergrounda.

– Nismo ovdje imali ni jednu veliku zvijezdu, nijednog DJ-a koji košta 30.000 eura, a dobili smo event na najvišem nivou. Sve je to učinjeno vlastitim snagama, s domaćim DJ-evima. Underground Tisno se kroz 12 godina postojanja profilirao kao nezaobilazan događaj za ljubitelje elektronskog zvuka i iznimno mi je drago vidjeti kako se cijela ta scena razvija i raste – rekao je Cipurković.

Underground Tisno – nije baš pod zemljom, nego negdje između zemlje i neba (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Već smo u tekstu ‘Raport iz The Gardena i Barbarella’sa’ s velikom fotogalerijom predstavili kako se britanska mladost zabavlja na Prosici i u Rastovcu uz britanske DJ-eve, a kako se na drugom kraju vale uz domaće izvođače zabavlja naša mladost pogledajte u galeriji fotografija s Underground Tisno Closing Partija:

s

1 KOMENTAR

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here