Tišnjanski ‘Dupini’ iz Metkovića se vratili okićeni zlatom, srebrom i broncom

0
3245
Najmlađi veslači VK Dupin (Foto: Rudinapress)

Jučer, 23. rujna na Neretvi uz Šetalište 116. brigade HV-a, održan je Mini kup Veslačkog saveza Dalmacije na kojem su zadnju ovogodišnju regatu odveslali i najmlađi veslači Veslačkog kluba Dupin iz Tisnog. Dupini su se u Tisno vratili okićeni zlatom, srebrom i broncom.

Najmlađi veslači Veslačkog kluba Dupin iz Tisnog jučer su odveslali zadnju ovogodišnju regatu. Nastupili su naime, na 5. regati Mini kupa Veslačkog saveza Dalmacije u Metkoviću. Kako nam javlja trener tišnjanskih veslača Dražen Babić, Neretva je bila iznimno mirna, a vrijeme ih je i više nego dobro služilo.

Za Dupine su veslali Luka Papeša – samac kadeti 2004. koji je osvojio prvo mjesto. Srebrom su se okitili Roko Čorkalo – samac kadeti 2004. i Dominik Obratov – samac kadeti 2006.. Stipe Berak – samac kadeti A osvojio je treće mjesto, dok su ništa manje važne pozicije zauzeli Bruno Marača – samac kadeti 2004. na četvrtom mjestu, kao i Lucijan Španja – samac juniori B također na četvrtom mjestu.

Roko Čorkalo (Foto: Rudinapress)

Na stazi dugoj 500 metara veslalo se od 9 do 13 sati, a regata je održana u organizaciji Veslačkog kluba Neretvanski gusar Metković uz pokroviteljstvo Turističke zajednice Metković i Grada Metkovića. Nagrade i priznanja najboljim veslačima uručili su predsjednik Veslačkog saveza Dalmacije Juraj Gamulin, predsjednik HVK Gusar Mirko Ivančić te gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here