Subota donosi party svih partija – Underground Tisno na novoj lokaciji

0
4390
Underground Tisno seli uvalu u kojoj je tijekom ljeta smješten Vortex (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Partijanje uz zvuke elektronske glazbe na otoku niti je počelo niti završava s Englezima – Underground Tisno živi već 12 godina i ove će subote imati još jedno, možda najveće do sada open air izdanje.

Underground Tisno se od svog osnutka 2005. godine prometnuo u događaj nezaobilazan za ljubitelje elektronske glazbe iz cijele Dalmacije, a ciljano na njega dolaze i partijaneri iz udaljenijeg okruženja. Sve do sada se održavao na Andriji, na najromantičnijoj tišnjanskoj plaži. No, ovogodišnji Underground Tisno Closing Party mijenja lokaciju, jer je odavna prerastao intimu Andrije.

Po prvi put ove subote će se održati na ništa manje idiličnoj tišnjanskoj plaži, u uvali Rastovac pokraj Beach Bara VORTEX, na mjestu koje se nebrojeno puta pokazalo idealnim za ovakve evente. Zoran Čubrić ili DJ Chuby, alfa & omega Undergrounda Tisno, tvrdi da je ova promjena zapravo dobitak za tišnjansko tradicionalno okupljanje DJ-eva i ljubitelja elektronske glazbe.

Zoran Čubrić ili DJ Chuby u Vortexu (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

– Underground odavna više nije samo event lokalnih glazbenih entuzijasta. Iako je mnogima žao što napuštamo intimni ambijent Andrije, odlučili smo da nećemo robovati tradiciji i potražili primjereniju lokaciju, pristupačniju i opremljeniju. Riječ je o prostoru svima poznatog Beach bara Vortex, koji je od početka rujna zatvoren, ali će nam tu biti na raspolaganju sva njegova infrastruktura – rekao nam je Čubrić.
Uz Chubija, na Undergroundu Tisno nastupa još 12 DJ-a iz Šibenika, Zadra, Splita, Makarske, Dubrovnika… te jedan iz BiH: Alen Milivojević /BiH, Jock /ST,  Jolly Joke/MA, Edy C. /ŠI, Okac /ST, Toni Kostijal /ZD, Samwax/ DU, Domagoj Penđer /ŠI, Santiago Batacosta/ŠI, Amigo/ZD i Mandich Brothers /TU.

DJ Chuby na jednom od svojih nastupa (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

– Riječ je o ljudima koji su itekako profilirani u svijetu glazbe. Osim što će domaći ljubitelji elektronike imati nesvakidašnju priliku poslušati nešto za što bi inače trebali potegnuti do diskoteka u većim urbanim središtima, s DJ-ima će u Tisno doći i njihova publika. Vjerujem da će lokacija koja je bila u stanju ugostiti maga elektronske glazbe svjetskog renomea biti više nego dostojna ovog partija – poručuje DJ Cuby.
I njemu je Andrija prirasla srcu, kaže, ali Underground Tisno jednostavno mora pratiti potrebe svoje publike. Pary počinje u subotu već u 13 sati. Ulaz će se naplaćivati tek da se pokriju osnovni troškovi organizacije. I to na vrlo zanimljiv način – od 13 do 17 sati je besplatan, od 17 do 22 je 30 kuna, a poslije toga 40. 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here