PARTY SEZONE Ikona housea stiže u Tisno – David Morales u Vortexu

0
2662
Morales u Vortexu - plakat

Jedan od najpoznatijih i najdugovječnijih svjetskih DJ-a i producenata, ikona house glazbe, DAVID MORALES, po prvi put nastupa u idiličnom okruženju Beach Bara VORTEX u Tisnom.

PROMOTIVNI ČLANAK

Tko kaže da je ljeto gotovo? Ne, sezona nastupa magova elektronske glazbe u Tisnom još ne završava. Jedan od najvećih nastupit će 1. rujna u Vortex Beach Baru. Stiže nam David Morales, američki DJ i producent, dobitnik glazbene nagrade Grammy, tvorac brojnih klupskih hitova uz koje su se zabavljale i zaljubljivale razne generacije te čovjek koji je rado viđeni gost ponajboljih svjetskih klubova.

– Pripremite se za nezaboravan party! Očekuje nas petosatni set kvalitetnog housea u režiji Davida Moralesa – poručuju iz Vortexa.

No, to nije sve. Cjelokupni program upotpunit će mlade nade hrvatske house scene koje s nastupom počinju u 17 sati. U party sezone nas uvode DJ Chuby, Mandich Brothers, Butters i Fabian Matesa. Oni će pripremiti teren za superzvjezdu, propovjednika house glazbe iz svjetskih metropola. David Morales će se pobrinuti da u mjesec rujan zakoračimo s vrhunskom glazbenom podlogom.

Broj ulaznica za ovaj događaj sezone je limitiran, stoga požurite po svoju! Cijena ulaznice iznosi 100 kuna, a možete ju nabaviti u Vortex Beach Baru, na kioscima Tiska ili na sljedećem linku. 

Morales u Vortexu – plakat

 

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here