Koncert Vindon Havina – Butina je otplesala zadnji Murter Music Street

1
3833
Vindon Havin na Butini (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Koncertom zagrebačke klupske atrakcije Vindon Havina završena je sezona plesanja u glavnoj murterskoj ulici. Manifestacija Murter Music Street s prostora između Torkula, Kreše, Keze i Leopolda sinoć je posljednji put ove godine protjerala automobile kako bi Butina postala, pješačka, odnosno plesna zona.

Vindon Havinu ovo je treći nastup ove godine u Murteru, a četvrti na otoku. Ne, Murterinima i njihovim gostima nisu dosadili.

– Nastupi ovdje na Murteru uvijek su nam najveća zabava. Već smo se udomaćili, znamo što ljudi vole, a oni dobro poznaju nas i znaju što mogu očekivati. Sve je zato opušteno i lakše je stvoriti atmosferu – rekla nam je Petra Oreč, pjevačica Vindon Havina.

U Murteru su sinoć nastupili u punom sastavu, za razliku od 2. kolovoza u Tisnom, kada su im nedostajali back vokal i gitara. S Marinom Banić i Lukom Banićem koncert je bio opušteniji. Istina, publika je oduševljeno pratila i aplaudirala nakon svake pjesme, ali je ipak trebalo dosta da se ulica raspleše. Na kraju je Butina je posljednji ovogodišnji Murter Music Street ipak ispratila na nogama.

Kako je ispraćaj izgledao, pogledajte u fotogaleriji:

1 KOMENTAR

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here