U Pirovcu Večer folkora, u Betini Regata za dušu i tilo, u Tisnom i Murteru glazbene večeri

0
2254
Noćni život u Betini, ilustracija, arhivska fotografija (Foto: Rudinapress)

Nedjelja donosi program kako za djecu, tako i za odrasle. Na našem području, točnije u Pirovcu, Tisnom, Betini i Murteru očekuje nas pregršt događanja. Provjerite raspored u nastavku.

U centru Pirovca večeras je na rasporedu kulturna ljetna manifestacija naziva Večer folklora u organizaciji Kulturno umjetničke udruge Bezdan iz Pirovca i ovdašnje turističke zajednice. Na trgu Rudina s početkom u 21 sat posjetitelji će moći uživati u još jednoj u nizu manifestaciji za koju su kako domaći tako i strani turisti uistinu zainteresirani. U slučaju vremenskih neprilika, večerašnja manifestacija prebacuje se u Kino salu.

Tisno Happy Street u organizaciji ovdašnje turističke zajednice donosi koncert Top Show Band Cabareta, na trgu Rudina s početkom u 21.30 sati. Kako javljaju organizatori, u slučaju vremenskih neprilika koncert će biti odgođen, a o novom terminu obavijestit ćemo naknadno. Likovna radionica za djecu večeras je pak na rasporedu u atriju palače Katunarić u Tisnom u organizaciji Narodne knjižnice i čitaonice. Početak dječje večeri je u 20.30 sati.

U Betini se ove nedjelje održava tradicionalna 15. po redu Regata za dušu i tilo. Sedamdesetak drvenih brodova s razapetim jedrima borit će se ne toliko za pobjedu, koliko za očuvanje tradicije, ponosni na svoje kulturno nasljeđe. Ovogodišnji start regate je u 15 sati. Oko 19 sati planirano je proglašenje pobjednika i podjela nagrada. Sudionike očekuje svečana večera uz zabavni, glazbeni program Tria Maestral. Od 21 sat na Trgu na moru publiku će budnom držati legendarni Zaratino bend, a organizatori su se pobrinuli da ni posjetitelji ne ostanu gladni, te će stoga dijeliti Čičvardu.

U Murteru će večeras u organizaciji TZ-a Murter Kornati, divnim, glazbenim zvucima, melodijama i riječima posjetitelje zabaviti ansambl Dalmatino & Darko. Koncert je planiran za 21 sat na trgu Rudina.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here