Koncerti u Pirovcu, Tisnom i Jezerima, Ljetne večeri i Dani male drvene brodogradnje u Betini, špica u Murteru

0
2904
Murter Music Street, arhivska fotografija (Foto: Rudinapress)

Gdje večeras poći? Organizatori u Pirovcu, Tisnom, Jezerima, Betini i Murteru donose brojne zanimljive događaje ove subote. Provjerite raspored!

Subotu u Pirovcu začinit će koncert grupe ‘058’. Grupa ‘058’ iz Splita osnovana je 2012. godine i ime je dobila po nekadašnjem pozivnom broju za grad pod Marjanom. Početak koncerta u Pirovcu je u 21 sat.

Tisno, Tišnjani i njihovi gosti večeras će imati prilike zabaviti se uz bend Ultima, u sklopu tišnjanskog ljetnog programa, Tisno Happy Street-a. Početak glazbene večeri na Rudini je u 21.30 sati.

U kulturno pastoralnom centru Baganelovica koncert klasične glazbe publici će podariti Neven Hrustić s početkom u 21 sat. Osim glazbene večeri klasične gitare posjetitelji Baganelovice moći će razgledati i sinoć otvorenu izložbu radova mladih autora otoka Murtera, Dodiri i tragovi.

U sklopu kulturnih, ljetnih manifestacija Turističke zajednice Betina večeras je na rasporedu još jedna Ljetna večer kod crkve sv. Frane. S početkom u 21 sat nastupit će Duo Jakas-Janković. U organizaciji Muzeja betinske drvene brodogradnje i JK Žal iz Betine, s početkom u 17 sati na rasporedu je Regata maketa jedrilica na daljinsko upravljanje uz instruktora Josipa Marasovića. U večernjim će pak satima u Muzeju biti održano Predavanje na temu tradicijske barke Jadrana. Početak je u 20 sati. U 21 sat počinje Predavanje i promocija knjige Z morjem na ti pod vodstvom novinara Mitje Župančića.

Murter, Murterini i njihovi gosti večeras će uživati u još jednoj glazbenoj špici – Murter Music Street-u. U murterskoj Butini ovu subotu plesat će se uz hitove Ivana Stapića i njegovog benda koji se na binu u Ulici Butina penju u 22 sata, a svirka će potrajati do dugo u noć.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here