U Barbarella’s stiže Groove Armada

0
1469
Groove Armada at Chi Dubai (Foto: Wikipedia)

Iz kluba Barbarella’s i festivala The Lost Disco za večeras najavljuju poseban događaj, odnosno posebnog gosta – Toma Findlaya (Groove Armada), legendu svjetske elektronske scene.

Samo ime Toma Findlaya vjerojatno svima ne najavljuje o kakvom se događaju radi. Zato je potrebno navesti da Findlay i Andy Cato zajedno čine ‘Groove Armadu’, a ako ni to nije dovoljno spomenimo hitove poput My Friend ili I see you Baby  koje znaju svi, barem s radija.

Glazbena avantura dvojca Groove Armada krenula je upoznavanjem Toma Findlaya i Andya Catoa preko zajedničke prijateljice koja je kasnije postala Catova supruga. Dogodilo se prijateljstvo i zajednička glazbena karijera koje traje već dvadeset godina. U tom razdoblju dvojac je ostavio neizbrisiv trag na dance sceni, oduševio fanove diljem svijeta s osam izadnih albuma zaradivši tri nominacije za nagradu Grammy. Najavni razgovor s Tomom Findlayem pred nastup na Prosici donosi Večernji list (POVEZNICA).

Noćni program u klubu Barbarella’s započinje u ponoć i trajat će do sitnih jutarnjih sati. Osim Tom Findlaya, u after programu kluba Barbarella’s nastupaju DJ Kiwi i Horse Meat Disco. Ulaznica je dostupna na ulazu u klub po cijeni od sto kuna. Dvostani glazbeni set Tom Findlaya počinje u dva ujutro. 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here