Koncerti, gastro večeri, predavanja, filmske projekcije – za svakoga ponešto: Gdje večeras?

0
1596
Noćni život na otoku Murteru, ilustracija, arhivska fotografija (Foto: Rudinapress)

Provjerite koje manifestacije su večeras na rasporedu na našem području. Gdje večeras poći? U Tisno, Betinu ili pak Murter?

Turistička zajednica Tisno za večeras najavljuje Lovačku gastro večer s početkom u 21 sat. Osim primamljivih mirisa i okusa koji će se zasigurno širiti po ovdašnjoj Rudini, posjetitelji će moći uživati i u glazbenoj večeri koju će začiniti klapa Barone svojim nastupom. Također u Tisnom, u organizaciji ovdašnje Narodne knjižnice i čitaonice, večeras je i večer za najmlađe. Naime u atrij palače Katunarić večeras stižu najpoznatiji mačak i miš. S početkom u 20 sati bit će, naime, održana filmska projekcija za djecu – Tom and Jerry.

Betina, Betinjani i njihovi gosti večeras imaju prilike uživati u Ljetnim večerima u organizaciji TZ Betina. Večerašnji koncert kod crkve sv. Frane u Betini, publici će podariti poznati šibenski tenor Marko Škugor. Početak je u 21 sat. Muzej betinske drvene brodogradnje pak nastavlja s manifestacijom Dani male drvene brodogradnje. Večeras je na rasporedu predavanje Nikice Vučenovića “Šibenska komunalna galija u XVI. stoljeću” o bitci kod Lepanta, najvećoj pomorskoj bitci u pisanoj povijesti 1571. g.. Početak je u 21 sat u prostorijama Muzeja.

Murterini večeras donose manifestacije na dvije lokacije. U ulici Butina u Murteru s početkom u 19 sati bit će održana Ulična utrka, dok u 20.30 sati TZ Murter-Kornati najavljuje koncert u crkvi sv. Roka. Večerašnji koncert na gitari publici će podariti Petar Čulić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here