Policija: Konobar Victorie nožem se branio od napada pijanih muzičara

1
4603
Policija (Ilustracija - foto: Rudinapress/H. Pavić)

U jučerašnjoj tučnjavi na terasi kafića Victoria na Rudini u Tisnom nitko nije ozbiljnije ozlijeđen, a policija je podnijela prekršajne prijave protiv svih četvero sudionika.

– Oko 17.30 sati 55-godišnjak i 56-godišnjak su došli s harmonikom i gitarom svirati i pjevati na terasu kafića. No, 22-godišnji konobar im je prišao i upozorio ih da to ne trebaju raditi u tom kafiću. Pritom su 55-godišnjak i 56-godišnjak verbalno napali i vrijeđali 22-godišnju gošću kafića, na što se 22-godišnjak uključio na strani gošće. Došlo je do fizičkog sukoba i u namjeri da se oslobodi napada 22-godišnjak je nožem ozlijedio je 56-godišnjaka – rekla nam je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave Šibensko-kninske.

Svi sudionici su alkotestirani – utvrđeno je da su 55-godišnjak i 56-godišnjak bili pijani, dok 22-godišnjakinja i 22-godišnjak nisu pili. Ozljede 56-godišnjaka, ubod nožem u bedro, ocijenjene su kao lakše, te je nakon pružene medicinske pomoći pušten na kućnu njegu. Svo četvoro sudionika zaradili su prekršajne prijave zbog remećenja javnog reda i mira, 55-godišnjak, 56-godišnjak i 22-godišnjakinja po čl. 13. (Tko se na javnom mjestu tuče, svađa, viče ili na drugi način remeti javni red i mir…), a 22-godišnjak po članku 6. (Tko se na javnom mjestu ponaša na naročito drzak i nepristojan način vrijeđajući građane ili narušavajući njihov mir…).

 

1 KOMENTAR

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here