U Pirovcu i Betini radionice, u Jezerima Ribarska fešta i Grašo, a u Murteru Levera i Dalmatino

0
2889
Jezera, Ribarska fešta 2106. (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Blagdan je Velike Gospe, a organizatori u Pirovcu, Jezerima, Betini i Murteru najavljuju edukativno-kulturno-zabavne programe koji počinju u večernjim satima. Provjerite gdje večeras poći.

Pirovac se večeras posvećuje najmlađima. Naime, na rasporedu je kreativna radionica Zelenog salona u organizaciji Turističke zajednice Pirovac. Radionica će biti održana u centru mjesta s početkom u 19.30 sati.

Ribarska fešta bit će održana večeras u Jezerima na Trgu Jezerana s početkom u 21.30 sati. Jezerane i njihove goste u nezaboravnu noć svojim  hitovima odvesti će Petar Grašo. Najpoznatija fešta na otoku Murteru uz obilje dobre zabave, ribljih specijaliteta i zabavu koja će trajati do dugo noć, garancija su odlične večeri koju ne smijete propustiti.

Petar Grašo, arhivska fotografija (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

U Muzeju betinske drvene brodogradnje u Betini drugi je dan ljetne manifestacije Dani male drvene brodogradnje. Večeras s početkom u 21 sat na rasporedu je Radionica crtanja brodskih linija za arheološka istraživanja. Radionicu će voditi Irena Radiž Rossi i Katarina Batur sa Sveučilišta u Zadru.

Murterini će pak blagdan Velike Gospe proslaviti uz kombiniranu promenadu klapa. Levera i Dalmatino zajedničkim će nastupom zabavljati posjetitelje Murtera po trgu Rudina i okolnim ulicama. Početak glazbene večeri je u 21 sat.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here