Završen još jedan Blues na plaži

0
2825
Summer Blues Festival (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Na pozornici Summer Blues Festival Tišnjani i njihovi gosti imali su prilike uživati u glazbi Cotton Cluba iz Šibenika i The Abstinence Blues Banda iz Skradina.

Drugog dana Summer Blues Festivala, što ga svake godine u kolovozu u Vili organiziraju Turistička zajednica i Beach bar Loca Villa, više nije puhala bura. Okupilo se nešto više publike nego prve večeri, kada su nastupili Harpoon Blues Band iz Splita.

– Fantastično mjesto za svirku. Ambijent iz snova, pozornica na plaži i izvrsne reakcije publike. Predivna večer – komentirao nam je Aljoša Draganić Vrančić iz Cotton Cluba. Cotton je sinoć nastupio u neobičnom sastavu. Kako nam otkriva Draganić Vrančić, Tišnjanin Ivica Crvelin već nekoliko mjeseci je redovan član benda. Do sada je s njima svirao Nikola Vidović iz TBF-a, koji je zbog brojnih obveza ispao iz kombinacije.  Na sinoćnjem nastupu im je gostovao Mario Huljev kao vokal, a gitarist Jure Bura, koji je doživio ozljedu na radu, morao je biti zamijenjen. Umjesto njega nastupio je Mario Luketa.

Evo i nekoliko fotografija sa sinoćnjeg nastupa Cotton Club i The Abstinence Blues Banda u Vili:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here