NAJAVA Provjerite gdje večeras poći! Od Pirovca do Murtera na rasporedu su brojne manifestacije

0
2614
Noćni život, ilustracija, arhivska fotografija (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Nedjelja je dan za odmor, osim ako ste na odmoru. Donosimo pregled događanja od Pirovca do Murtera, za 13. kolovoz. Provjerite gdje večeras poći.

U Pirovcu je večeras na rasporedu drugi dan Dalmatia Film Festivala, a večerašnji program donosi ponešto za najmlađe Pirovčane i njihove goste kao i za one starije. U Kino dvorani Pirovac s početkom u 20 sati bit će prikazan dugometražni animirani film za djecu Pčelica Maja, dok će od 21 sat na Trgu Rudina biti prikazani promotivni filmovi “The Rhythm Of Magical Dalmatia”, “Experience Central Dalmatia”, “Dubai – Be My Guest”,”Vienna Table Trip”, te “Chiller Bruno and his double Albert”. Na istoj lokaciji u 21.15 sati bit će prikazani kratki igrani filmovi naziva “Cvijeće”, zatim u 21.30 sati “Mario was watching the sea with love”. U 21.45 sati na rasporedu je kratki dokumentarni film “Armenian papers”, a u 21.50 sati kratki igrani film “I am a Sharpener”. Dugometražni igrani film “Matura (Graduation)” na rasporedu je u 22.05 sati za završetak drugog dana Dalmatia Film Festivala u Pirovcu.

Osim festivala filmova u Pirovcu je za večeras najavljen i koncert grupe Amigosi s početkom u 21 sat. Amigosi će Pirovčanima i njihovim gostima prirediti glazbenu večer u centru mjesta.

U Tisnom je večeras na rasporedu druga večer Summer Blues Festivala u Villi. Pred posjetitelje Beach bara Loca Villa večeras dolaze Cotton Club Band i Abstinence Blues Band. Početak večeri u Villi je u 22 sata. Večer za glazbene sladokusce u Tisnom organiziraju Turistička zajednica Općine Tisno i Beach bar Loca Villa. Ulaz je, naravno, besplatan.

Jezerane i njihove goste večeras također očekuje glazbena večer, koju organizira Turistička zajednica Jezera. Posjetitelje ovog mjesta na otoku Murteru očekuje Glazbena promenada Obalom sv. Ivana s početkom u 21.30 sati.

U organizaciji Turističke zajednice Betina, tamošnji Trg na moru večeras ponovno osvaja Top Show Bend Cabaret. Plesna večer u Betini je zagarantirana od 21 sat.

U Murteru pak Javna ustanova Nacionalni park Kornati večeras slavi 37. rođendan. Na Trgu Rudina u Murteru s početkom u 20 sati počinje njihova proslava, stoga organizatori pozivaju da im se pridružite kako bi zajedno obilježili ovaj za njih veliki dan. Za glazbene minute pobrinut će se bend Dalmatino iz Splita.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here