Fešta sv. Roka u Murteru – klape Levera i Mirakul, Ivan Zak i vatromet

0
4439

Koncert popularnog Ivana Zaka, veliki vatromet i bogat popratni program poklanja Općina Murter Kornati Murterinima i njihovim gostima na blagdan sv. Roka 16. kolovoza.

PROMOTIVNI ČLANAK

Blagdan sv. Roka u Murteru je zavjetni dan, kada se u mjestu upriliči procesija i hodočasti na brdo ka crkvici ovoga sveca. Ali to nije sve. Murter sprema veliku feštu za svoje mještane i goste.

– Nakon duge i veoma radne godine, te podrške koje smo imali kao radnici općine Murter-Kornati poklanjamo Murterinima, osobito mlađima, koncert Ivana Zaka uz vatromet te bogat program na blagdan Sv. Roka. Hvala svima za bolji i profesionalniji odnos u turizmu gastronomiji, te odnosu prema mjestu i našim gostima. Hvala i nastavimo tako jer samo zajedno Murter će postati ono sto zaslužuje biti! – poručuje načelnik Općine Murter-Kornati Toni Turčinov.

No, ni to nije nije cijela fešta što je priređuju Općina Murter-Kornati i Turistička zajednica Općine Murter-Kornati. Nakon procesije i mise koja će se u crkvici sv. Roka održati u 19 sati, u 20 sati u Starom selu nastupa klapa Levera, a u 21 sat je na Trgu Rudina klapa Mirakul.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here