FOTOGALERIJA Veličanstveni koncert KUD-a Hartić u čast Dana pobjede

0
2645
Dan pobjede, KUD Hartić (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Nikad veličanstvenijim i dostojanstvenijim koncertom puhačkog orkestra “Hartić”, sinoć je na tišnjanskoj Rudini obilježen Dan pobjede, domovinske zahvalnosti i Dan branitelja kao i 90. rođendan KUD-a Hartić. Pred mnogobrojnom publikom, uvaženim gostima, turistima, Tišnjanima i Tišnjankama glazbari su održali koncert koji će svima dugo ostati u sjećanju.

Vrsni svirači limenih glazbala iz tišnjanskog KUD-a Hartić jučer su održali koncert ispred mnogobrojnih oduševljenih posjetitelja koji su uživali u obradama rock klasika Deep Purplea, Rolling Stonesa, The Beatlesa, Pink Floyda, The Queena, Creedencea i ostalih vrhunskih rock grupa, kao i u kompozicijama Josipe Lisac i Indexa koje su prvi puta bile izvedene od strane jednog amaterskog puhačkog orkestra. Koncertni spektakl je započeo u 22 sata na tišnjanskoj Rudini, a trajao je do ponoć kada je upriličen veliki vatromet.

Iz Turističke zajednice Tisno izražavaju zadovoljstvo što KUD Hartić svojim nastupima kontinuirano pridonosi kulturnoj i tuističkoj ponudi Tisnog, a njihovi koncerti iz godine u godinu privlače sve više posjetitelja i tako potvrđuju njihov status sjajnih glazbenika.

Sinoć je Tisno slavilo, a u čast tom slavlju članovi Kulturno umjetničkog društva Hartić publici su kroz skladbe poručili: vjerujte u slobodu, vjerujte u ljubav, vjerujte u mir!

– Uvijek bismo bili zadovoljni, da je bilo i puno manje ljudi, lijepo je da netko dođe i poprati nas. Uživali smo, koncertu je šesta godina za redom, nevjerojatno je koliko traje, ali neka neka samo traje, da se zajedno nalazimo ovdje, veselimo i slavimo svaki 5. kolovoz – kažu nam članovi KUD-a Hartić nakon koncerta.

Pogledajte veliku fotogaleriju:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here