NAJAVA Večeras za svakoga ponešto u Pirovcu, Tisnom, Jezerima, Betini i Murteru

0
2432
Vindon Havin (Foto: Rudinapress)

Ne posustaju paklene vrućine, ali ni dobre kulturno-zabavno-sportske manifestacije ovog ljeta na našem području. Isplanirajte gdje poći večeras. Donosimo raspored za Pirovac, Tisno, Jezera, Betinu i Murter.

U Pirovcu i Tisnom večeras su na rasporedu večeri za najmlađe. Turistička zajednica Pirovac tako priprema Lutkarsku predstavu za djecu koja će početi u 20 sati, a bit će održana u centru mjesta. Tisno pak, točnije Narodna knjižnica i čitaonica Tisno u pripremama je za još jednu Bajkaonicu za najmlađe. Večerašnja će Bajakaonica biti održana s likovnom radionicom koju će voditi učiteljica razredne nastave Sonja Perina Sušanj iz Zagreba. Početak je u 20.30 sati u atriju palače Katunarić.


U Tisnom će se također održati i glazbena večer. Naime, u organizaciji Turističke zajednice Tisno na rasporedu je koncert benda Vindon Havin, u sklopu Tisno Happy Streeta. Koncert počinje u 21.45 sati, a organizatori najavljuju odličnu večer. Iza imena Vindon Havin se krije mlada zagrebačka pjevačica Petra Oreč, koju je prije nekoliko godina na jednom od njenih nastupa otkrio Dražen Scholz, dugogodišnji bubnjar Parnog valjka. Ona će uz instrumentalnu i vokalnu potporu članova benda publici pružiti vrhunsku, vrlo energičnu i otkačenu izvedbu širokog repertoara bezvremenskih hitova rock, pop, soul, blues i dance žanrova koji svakako nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Vindon Havin, arhivska fotografija (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Kulturno pastoralni centar Baganelovica ugostit će pak one željne i gladne znanja. U organizaciji Narodne knjižnice i čitaonice Tisno, ispred Baganelovice u 21 sat okupit će se ljubitelji Kahoot kviza. Zabavno poučna večer je zagarantirana, a sve što je potrebno kako biste prisustvovali istoj jest pametni telefon.

U Jezerima se također nastavlja i sportski program, Martinela 2017. u organizaciji MNK Jezera. Donosimo raspored turnira na male branke za večeras:

20.30 sati Kurenat – All in
21.00 sat West ham – Cigla boys
21.30 sati CB Juno mladi Jezerani – Kurenat
22.00 sata Cigla boys – Votka i to
22.30 sati CB Juno mladi Jezerani – All in
23.00 sata West ham – Votka i to

Betinjani kao i njihovi gosti večeras mogu uživati u koncertu sastava Fantastico u sklopu Ljetnih večeri u Betini. Večerašnji program je u organizaciji Turističke zajednice Betina, a počinje u 21 sat ispred Muzeja betinske drvene brodogradnje.

U Murteru na tamošnjoj Rudini večeras je na rasporedu glazbena opuštajuća večer. Duo gitara – duo Šibenik zabavljat će posjetitelje s početkom u 21 sat. Glazbena večer na Rudini u Murteru u organizaciji je Turističke zajednice Murter-Kornati.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here