Meritasice večeras na betinskom Trgu na moru

0
1136
Meritas (Foto: Facebook)

Betinjani i njihovi gosti večeras će na Trgu na moru uživati u koncertu Meritasica.

Trg na moru u Betini večeras s početkom u 21 sat odzvanjat će pjesmama koje su obilježile glazbeno djelovanje grupe Meritas. Pjesmama kao što su ‘Budim se’, ‘Igra’, ‘Umjesto isprike’, ‘Odjednom ti’, te najnovijeg hita ‘Ova ljubav’, Meritasice će zasigurno oduševiti publiku u Betini, tim više što ih se mnogi sjećaju od prošlog ljeta kada su napravile odličnu atmosferu čim su se popele na pozornicu.

Grupa Meritas inače, osnovana je 1996. godine u Zagrebu. Igra slogova njihovih osobnih imena Anita Valo i Meri Jaman – ujedno čini i naziv sastava Meritas. Anita i Meri odrasle su u Münchenu, a po dolasku u Zagreb – 1996. godine – oformile su sastav koji je do današnjih dana snimio brojne albume, osvojio mnoga glazbena priznanja, uključujući najznačajniju nacionalnu diskografsku nagradu Porin, te postao jedan od najemitiranijih izvođača u hrvatskom radijskom eteru.

Dakle, večeras u Betini na tamošnjem Trgu na moru u organizaciji Turističke zajednice Betina očekuje vas koncert grupe Meritas s početkom u 21 sat. 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here