Najave događanja – kuda poći večeras?

0
1916
Tisno, ilustracija (Foto: Rudinapress)

Srijeda, 26. srpanj, donosi nam brojne kulturno-zabavno-sportske manifestacije. Organizatori u Pirovcu, Tisnom, Jezerima i Murteru pripremaju za svakoga ponešto. Pogledajte raspored:

U Pirovcu u organizaciji tamošnje Turističke zajednice, večeras, 26. srpnja počinje Pirovac blues festival koji će trajati do petka, 28. srpnja. Festival će se održavati tri večeri za redom na tamošnjoj Rudini s početkom u 21 sat.

Osim glazbene večeri u Pirovcu, nastavlja se i Turnir na male branke. U organizaciji malonogometnog kluba iz Pirovca Turnir na male branke 2017. i večeras će se održati na “zogu” u Pirovcu, a u nastavku pogledajte raspored, na rasporedu su grupe E i F.

GRUPA E

1.BUDAK – CB LUCKY 19 sati
2.VD EKIPA – PIROVAC 19.30 sati
3.BUDAK – VD EKIPA 20.30 sati
4.CB LUCKY – PIROVAC 21 sat
5.BUDAK – PIROVAC 22 sata
6.CB LUCKY – VD EKIPA 22.30 sati

GRUPA F 

1.KIŠA METAKA – CB KAMIČAC 20 sati
2.KIŠA METAKA – REZERVE 21.30 sati
3.CB KAMIČAC – REZERVE 23 sata

Tisno večeras na rasporedu ima Turnir u balotama u organizaciji Turističke zajednice Tisno, ali i večer za najmlađe u organizaciji Narodne knjižnice i čitaonice Tisno. Turnir u balotama počinje u 20 sati na tišnjanskoj Rudini, dok će najmlađi Tišnjani i njihovi gosti moći uživati pak u atriju palače Katunarić u još jednoj od brojnih Bajkaonica. Večer za najmlađe počinje u 20.30 sati.

Arhivska fotografija (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

U crkvi Gospe od zdravlja u Jezerima u organizaciji Turističke zajednice Jezera, večeras je na rasporedu koncert Ljerke Bjelinski koja će publici podariti izniman glazbeni doživljaj. Koncert je uistinu jedinstven, a početak je u 21 sat.

Erin i Ljerka (Foto: Rudinapress/M. Turčinov Ježina)

U Murteru je večeras na rasporedu koncert Ultime na tamošnjem trgu Rudina. Koncert počinje u 21 sat. Također, večeras s početkom u 19 sati, Murterini i njihovi gosti imaju prilike posjetiti sinoć otvoren sajam na Staroj Rivi. Sajam pod nazivom Sajam tradicionalnih proizvoda trajat će do 27. srpnja.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here