NAJAVA Zanimljiv kulturni program večeras u Pirovcu i Murteru, u Jezerima Sajam domaćih proizvoda

0
2295
Jezera, Petak po jezerski, ilustracija (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Novi tjedan je pred nama, a s ponedjeljkom dolaze i nove kulturno-zabavne manifestacije na našem području. Što su za večeras pripremili organizatori u Pirovcu, Jezerima i Murteru, pogledajte i pročitajte u nastavku:

Pirovac ovog ponedjeljka na rasporedu kulturno-zabavnih ljetnih manifestacija u organizaciji tamošnje Turističke zajednice ima predstavu. Predstava pod nazivom Igra u dvoje (Tito Strozzi) zakazana je za 21 sat, a odvijat će se na Trgu Rudina u Pirovcu. Igra u dvoje humorna je drama autora Tita Strozzija, napisana 1956. godine, u njegovoj najsnažnijoj književnoj, poslijeratnoj fazi. U tekst je utkan vječni dvoboj žene i muškarca gdje je jedino pravilo da nema pravila i gdje su dopuštena sva raspoloživa oružja. Bez obzira na to što je Igra u dvoje pisana za Nju i Njega, ova drama nam razotkriva mnoštvo likova.

Igra u dvoje (Foto: Facebook)

U Jezerima je i danas na rasporedu Sajam domaćih eko proizvoda – Domaće je najbolje. Spomenuti sajam započeo je jučer, a održavat će se i danas na Trgu Jezerana. Na sajmu se kupcima nude domaći proizvodi poput suhomesnatih prerađevina, meda i mednih rakija, prirodnih voćnih sokova, domaćih sireva i drugih mliječnih prerađevina, ekološki proizvedene kozmetike, suvenira i tradicionalnih drvenih igračaka, uporabne i ukrasne keramike, proizvoda od voća i povrća, prirodnih voćnih sokova, marinirane ribe, fritula, raznih likera i drugih kvalitetnih napitaka, odjevnih i raznih drugih predmeta po prihvatljivim cijenama.

Sajam domaćih proizvoda, ilustracija (Foto: Rudinapress)

U Murteru je večeras na rasporedu koncert crkvenog zbora Sveti Mihovil iz Murtera. U crkvi Svetog Mihovila u Murteru zboraši će održati pomno pripremljen koncert koji je na rasporedu kulturnih i ljetnih manifestacija Turističke zajednice Murter-Kornati. Koncert počinje u 21 sat, a zboraši će izvesti skladbe domaćih i stranih skladatelja duhovne i svjetovne glazbe.

Pjevački zbor Sveti Mihovil iz Murtera, arhivska fotografija (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here