FOTO Odlična subota u Betini uz grupu Face2Face

0
2411
Face2Face u Betini (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Betinjane i njihove goste sinoć su na Trgu na moru odličnom izvedbom svjetskih pop-rock klasika i ponekim domaćim na okupu držali vrsni  glazbenici iz splitskog benda Face2Face.

Pjevačica Ivana Peričić je osobnom interpretacijom svima znanih hitova ostavila snažne dojmove na publiku, posebno kod izvođenja pjesama namijenjenih ženskih vokalima, poput Tine Turner. Vrhunski dojam zasluga je, naravno, čitavog benda: Kristijana Mihaljaljevića s gitarom, Dejana Kuzmanovskog na klavijaturama, Tonija Banova na bubnjevima i Karla Mihaljevića na basu. Zanimljivo je da su svi članovi ovog sastava ujedno i vokali, što im otvara mogućnost izvođenja pjesama izvorno pisanih za izvođače različitih stilova i glasovnih osobina.

Ova ljetna večeri uz Face2Face u ambijentu betinskog Trga na moru bila je uistinu pun pogodak i izvukla je vani dobar dio od 2300 turista, koliko ih je neki dan izbrojeno u evidencijama. Mjesto više tražilo se na štekatima, ali i klupama i zidićima uokolo središnjeg betinskog trga.

Kako je sinoć izgledala Betina zabilježili smo u fotogaleriji:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here