KUDA VEČERAS? Brojna događanja po svim mjestima

0
2367
The Living Room

Što smo bliže kolovozu turistička ljetna događanja na trgovima, ulicama i obalama naših mjesta sve su brojnija. Večeras se uistinu ima izabrati kuda poći:

U Tisnom na Rudini s početkom u 21.45 sati nastupaju svima poznati Šibenčani Sina & The Living Room. Bend nastupa sa šest ili sedam članova, među kojima je Tišnjanin Ante Lordan, kao bubnjar. Nastao je prije dvije godine iz nekoliko bendova (Kost i koža, Čarobnjaci, Orange) i slovi kao jedan od najpunokrvnijih rock sastava na našim prostorima. Dostojna zamjena za tišnjanske Igre na korentu koje su trebale biti večeras, ali su u zadnji čas odgođene za kolovoz.

Face2Face večeras su u Betini

U Jezerima večeras, a ususret sutrašnjoj 6. LANTINI – jezerskoj regati na latinsko idro, u Kulturno-pastoralnom centru Baganelovica organiziraju posebno osmišljenu radionicu za djecu.

Početak radionice je u 20.30 sati, a sav materijal je osiguran od strane organizatora. Dječji radovi bit će izloženi na Trgu Jezerana tijekom sutrašnje regate i fešte uz koncert Giuliana.

U Murteru u 22 sata počinje još jedan Murter Music Street. Ulica Butina zatvara se za promet a njome tada vladaju kraljevi dobrog štimunga Noa & Funk Blasters. Funkom i soulom će rasplesati Murterine i njihove goste.

Iza Noe & Funk Blastersa devet je autorskih singlova, a splitska ekipa priprema se za prvi album. Nedavno su svirali u murterskom Refulu, pa su otočkoj publici već poznati, a za ovu subotu najavljuju pravu plesnu večer uz autorsku glazbu, ali i birane domaće i strane funk i soul hitove.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here