KONCERT Tri gracije provele Betinu kroz povijest filmske glazbe

0
2665
Betinske Ljetne večeri . Martina Klarić, Nera Gojanović i Gordana Pavić (Foto: Rudinapress/K. Ježina)

Na prekrasnoj lokaciji trga pred crkvom Sv. Frane kroz manifestaciju Ljetne večeri u Betini tri prekrasne žene glazbom su odvele publiku na nostalgičan put u bolju prošlost, onu s filmskog platna.

Tri žene koje su očarale svojim nastupom su mezzosopranistica Nera Gojanović, pijanistica Gordana Pavić i sopranistica Martina Klarić. One su u četvrtak navečer Betinjanima i njihovim gostima kod crkve sv. Frane upriličile koncert pod nazivom Filmska glazba kroz povijest.

Kroz glazbenu večer se nije bilo teško prisjetiti filmova čije su songove izvodile i s nostalgijom se vratiti u vremena kada su bili hitovi u kinodvoranama i izvan njih.  Slušala se glazba popularnih filmova poput Westside story, Fantom iz opere, Cowboy and signorita

Trg pred crkvom sv. Frane – tražila se sjedalica više (Foto: Rudinapress/K. Ježina)

– Bilo je zapravo jako teško uopće se odlučiti koje naslove izabrati, jer su nam svi bili zanimljivi i sve su to divni brojevi. Drago nam je da smo mogli vidjeti da publika uživa, a i mi smo uživale. S tim da je nama ovo uistinu bio izazov, s obzirom da smo mi operne pjevačice te nam ovo nije stilski striktno prilagođeno – istaknula je Nera Gojanović.

No, uspjehu večeri je, kaže Gojanović, svakako doprinijela i lokacija na kojoj se koncert odvijao. To je za nju divno mjesto koje je s godinama evoluiralo, ali još nije toliko otkriveno, nije uzrupirano i ljepota još uvijek da osjetiti sa svih strana.

Nera Gojanović (Foto: Rudinapress/K. Ježina)
Martina Klarić i Nera Gojanović (Foto: Rudinapress/K. Ježina)
Na kraju (Foto: Rudinapress/K. Ježina)
(Foto: Rudinapress/K. Ježina)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here