Vikend na vratima – Gdje večeras?

0
2653
Noćni život, ilustracija (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Petak je dan, petak je – čiji dan? Zasigurno dan onih koji će biti oduševljeni večerašnjim programom, jer kao i svakog dana, na našem području nižu se brojne kulturno-zabavne manifestacije. Donosimo program za Pirovac, Tisno, Jezera i Murter.

U Pirovcu je večeras na rasporedu Večer maslina i maslinovog ulja. Centar mjesta s početkom u 21 sat bit će idealno mjesto za posjetitelje koji će moći vidjeti, doživjeti i okusiti ono što proizvode brojni maslinari.

Uljanica, ilustracija (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

U Tisnom je večeras na rasporedu program za one najmlađe, ali i one malo starije. U organizaciji Narodne knjižnice i čitaonice Tisno i Udruge Argonauta iz Murtera, večeras u atriju palače Katunarić na rasporedu je radionica za djecu pod nazivom More je živo. Početak edukativne radionice je u 20 sati.

Edukativna radionica Udruge Argonauta (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

Tišnjanska Rudina večeras će pak biti idealno mjesto za izaći i opustiti se na kraju tjedna. Tisno Happy Street nastavlja se i ovog petka uz koncert grupe Joy u organizaciji Turističke zajednice Tisno. Početak glazbeno-zabavne večeri je u 21.30 sati.

Grupa Joy (Foto: Facebook)

Jezera, Jezerani i njihovi gosti večeras imaju prilike uživati u koncertu klape Godimenti. Glazbena večer u Jezerima, točnije ljetna manifestacija Turističke zajednice Jezera pod nazivom Petkom po jezerski održat će se na Trgu Jezerana s početkom u 21.30 sati.

Klapa Godimenti (PR FOTO)

U Murteru je večeras na rasporedu gitara duo. Duo Murter – Ivan Korunić i Mate Skračić poklonit će divne glazbene minute posjetiteljima murterske Rudine s početkom u 21.30 sati.

Mate Skračić na gitari, arhivska fotografija (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here