NAJAVA Pirovac, Tisno, Jezera i Murter – kulturno-zabavni program na više lokacija

0
2881
Pirovac, ilustracija (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Večerašnji program kulturno-zabavnih manifestacija odvijat će se na našem području u Pirovcu, Tisnom, Jezerima i u Murteru. Pogledajte raspored događanja za srijedu, 19. srpnja:

Turistička zajednica Pirovac za večeras priprema kulturno-zabavni program za najmlađe, ali i za one starije. Posjetitelji Pirovca moći će uživati na dvije lokacije. U centru mjesta na rasporedu je dječja predstava i radionica pod nazivom “Ljeto za pet uz šareni svijet” s početkom u 20 sati, dok će na Trgu Rudina biti održana Klapsko-pjesnička večer s početkom u 21 sat. Na rasporedu su klapa Kampanel, te pjesnici Šime Vukman, Ante Sikirić, Senka Dodig i Dinko Škevin.

Na dobro poznatoj lokaciji, trgu ispred crkve Sv. Roka u Tisnom, večeras s početkom u 21 sat na rasporedu je koncert klape Bunari.

U Atriju palače Katunarić u Tisnom, kao i u Kulturno pastoralnom centru Baganelovica u Jezerima u organizaciji Narodne knjižnice i čitaonice Tisno na rasporedu je “Bajkaonica” s početkom u 20.30 sati.

U Murteru se danas nastavlja program 6. Ljetnog sajma knjiga – Lito s librun 2017.. Na rasporedu je “Druženje s Paulinom P., pardon – Sanjom Polak” s početkom u 10 sati u prostorijama Narodne knjižnice i čitaonice Murter.

Dok događanja u Murteru počinju već u prijepodnevnim satima, Turistička zajednica Murter-Kornati za večeras priprema i koncert klape Solaris na Trgu Rudina s početkom u 21 sat.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here