Kuda večeras? – E, pa može se i birati!

0
1877
Jaksa Jordes

Utorak će na našem području, barem sudeći po najavama događanja iz Tisnog, Pirovca, Betine i Murtera, biti jedan vrlo zanimljiv dan. Ili vrlo zanimljiva noć.

Zadovoljni će pretpostavljamo biti kako djeca, tako i odrasli. Pirovac u organizaciji tamošnje Turističke zajednice nastavlja s programom za najmlađe. U centru mjesta kao i prethodna dva dana, bit će održana predstava i radionica za djecu pod nazivom Ljeto za pet uz šareni svijet. Predstave su interaktivnog karaktera, a održavat će se u isto vrijeme na istom mjestu sve do 20. srpnja. Početak je u 20 sati.

Tisno, točnije tišnjansku Rudinu, večeras će zagrijati kralj saksofona Jakša Jordes. U organizaciji Turističke zajednice Tisno i Caffe bara Shades saksofonist, pjevač i skladatelj house i pop glazbe Jakša Jordes priredit će večeras atraktivan live performance uz DJ-a. Obećava večer koja će svima ostati u sjećanju.

Betina je večeras centar za one malo mlađe. Na rasporedu je, naime, Crtićmanija. Djeca će imati prilike pogledati crtić Asterix – Grad Bogova. Na velikom platnu ispred Muzeja betinske drvene brodogradnje, a u organizaciji Turističke zajednice Betina crtić će biti prikazan s početkom u 21.15 sati. Ulaz je besplatan, a organizatori dodaju kako ne bi bilo na odmet da djeca ponesu svoje jastučiće kako bi nesmetano mogli uživati u ljetnom kinu ispod zvjezdanog neba.

U Murteru pak večeras, s početkom u 20.30 sati u Narodnoj knjižnici i čitaonici počinje 6. Ljetni sajam knjiga – Lito s librun 2017. Svoju knjigu pod nazivom Američki kuk večeras će predstaviti autorica Diana Herak. Dok traje program u knjižnici, Turistička zajednica Murter-Kornati pobrinula se i za glazbeni dio. Večeras je na rasporedu promenada klape Levera po Staroj rivi s početkom u 21 sat.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here